Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Vliegen vanaf Schiphol

Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Vanaf Schiphol kun je naar bijna alle bestemmingen vliegen die je je kunt bedenken. Het vliegveld is niet alleen zeer goed te bereiken, er is ook veel te beleven. Voor security kun je rondlopen in Schiphol Plaza. Hier vind je kledingwinkels, restaurands, supermarkten en meer. Na security kun je je ook nog uren vermaken. Want ook hier zijn winkels en restaurants te vinden. Ook is er ruimte om uit te rusten of te werken voor je vlucht. De vakantievluchten van Neckermann vanaf Schiphol, worden meestal uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij Transavia.

Bekijk het aanbod vanaf Schiphol

Bereikbaarheid

Luchthaven Schiphol, ook wel Amsterdam Airport Schiphol, ligt op zo'n 15 kilometer van Amsterdam in de gemeente Haarlemmermeer. Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Daarnaast is luchthaven Schiphol het op drie na grootste vliegveld van Europa. De luchthaven beschikt over zes landingsbanen die door de ligging ook bij extreem weer gebruikt kunnen worden. Omdat Schiphol zo groot is, beschikt de luchthaven over vele faciliteiten. Door de grote hoeveelheid cafés, restaurants en winkels hoeven mensen die vliegen vanaf Schiphol zich niet snel te vervelen.

Parkeren

Om het parkeren op Schiphol voordelig, veilig en comfortabel te houden, is Neckermann een samenwerking aangegaan met Quick Parking Schiphol. Je parkeert de auto op een goed beveiligd parkeerterrein om vervolgens met een luxe shuttlebus -binnen drie minuten en zonder wachttijden- naar de juiste vertrekhal (en terug) gebracht te worden. Als je vooraf reserveert parkeer je al vanaf € 5 per dag!
Daarnaast krijgen Neckermann klanten 10% korting!