Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Momenteel hebben wij geen vluchten vanaf Maastricht, bekijk hier onze andere vertrek luchthavens.


Vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport heeft jaarlijks ruim 41.000 vliegbewegingen. De luchthaven ligt ongeveer 8 km boven Maastricht in de gemeente Beek, langs de A2. Neckermann vliegt vanaf Maastricht naar Gambia. Boek nu en profiteer van gratis parkeren op Maastricht Aachen Airport.

Bereikbaarheid

Met de auto is het vliegveld makkelijk bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer kun je het vliegveld bereiken. Het vliegveld ligt aan de Vliegveldweg 90 en is met de bus lijn 30 te bereiken. De bus stopt op de volgende NS-stations: Maastricht , Sittard, Beek-Elsloo en Arriva in Meerssen.

Gratis parkeren op Maastricht Aachen Airport

Als je vanaf Maastricht met Corendon Airlines vliegt profiteer je van gratis parkeren. Tot 1 april kun je je auto parkeren op de parkeerlocatie P2 op 5 minuten loopafstand van de vertrekhal. Is P2 vol dan kun je gebruik maken van P5. Vanaf 1 april parkeer je gratis op P5.
Vanuit P5 rijden voorafgaand en aansluitend aan vluchten van Corendon Airlines pendelbussen. Houd rekening met 15 minuten extra reistijd. Bij het inchecken kun je de parkeerkaart omruilen voor een uitrijkaart.