Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Vliegen vanaf Eindhoven

 • Snel en makkelijk bereikbaar

 • Geen lange wachtrijen bij inchecken

 • Goedkoop en voor de deur parkeren

 • Klein en overzichtelijk

Woon je in Nederland ten zuiden van de grote rivieren? Dan biedt vliegen vanaf Eindhoven airport jou wel heel veel voordelen. Je hebt maar een korte reistijd naar de luchthaven van Eindhoven. Het vliegveld is goed en makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. En er komen steeds meer vakantie bestemmingen bij waar je naar toe kunt vliegen voor een heerlijke vakantie. Op luchthaven Eindhoven vind je diverse winkels en voldoende mogelijkheden om wat te eten en/of drinken voor je vertrekt. Omdat het vliegveld zo overzichtelijk is, hoef je nooit ver te lopen naar de gate of lang te wachten bij het inchecken of bij terugkomst op je bagage. Dat is pas relaxed op vakantie gaan!

Zonvakanties vanaf vliegveld Eindhoven

Neckermann vliegt op steeds meer zon-zekere vakantie bestemmingen vanaf Eindhoven met Transavia en Freebird Airlines. De toenemende vraag naar vakanties met vlucht vanaf deze luchthaven heeft er toe geleid dat het aanbod de afgelopen jaren is uitgebreid. De volgende bestemmingen zijn op dit moment met vertrek vanuit Eindhoven te boeken:


Bestemmingen

Ook last minute aanbiedingen en losse tickets bij Neckermann

Naast complete vliegvakanties, waarbij vlucht en hotel zijn inbegrepen, kun je via Neckermann ook losse tickets naar bovenstaande luchthavens worden geboekt. Wil je er even voordelig tussenuit? Bekijk dan ook het aanbod last minute vliegreizen vanaf Eindhoven. Met een beetje geluk vlieg je spotgoedkoop naar één van deze bestemmingen.

Van alle gemakken voorzien

Vliegveld Eindhoven is dan wel een stuk kleiner als bijvoorbeeld Schiphol, maar je hebt er alles wat je als vakantieganger maar kunt wensen. Je vindt op de luchthaven Eindhoven de volgende faciliteiten:

Horeca:
 • Farm Food & Drinks waar je terecht kunt voor en kop koffie, broodjes of voor een avondmaaltijd
 • Het nieuwe La Place restaurant. Deze is gelegen op de 1e etage en is geopend voor ontbijt, lunch en diner
 • Upstairs bar, ook gelegen op de 1e etage waardoor je een goed uitzicht hebt over de terminal
 • Starbucks Coffee voor een warme koffie of bijvoorbeeld een verfrissende Frappuccino
Shops:
 • AH to go: hier kun je terecht voor snacks, diverse broodjes en verse sapjes
 • AKO: als je nog boeken of tijdschriften wilt inslaan voor onderweg of voor aan het zwembad op je vakantiebestemming
 • RITUALS: maak een keuze uit verschillende crèmes, heerlijk geurende lotions en andere beautyproducten
 • Fashion & Travel: voor oordopjes, badkleding en andere reisartikelen die je misschien thuis vergeten bent

Massage-O-Matic:neem voor vertrek nog even plaats op de massagestoelen zodat je ontspannen het vliegtuig instapt

Gratis wifi: op de luchthaven kun je 60 minuten per dag gratis gebruik maken van de wifi. Zo kun je nog de laatste hotspots voor op je vakantieadres opzoeken of het laatste nieuws checken

Faciliteiten voor minder validen en invaliden: Eindhoven Airport biedt voorzieningen voor invaliden en minder validen en heeft o.a. invalidenparkeerplaatsen, aangepaste toiletten en verlaagde stoepranden. Geef van te voren aan of je hulp nodig hebt, dit kun je bij het boeken van je vakantie doorgeven.