Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Vliegen vanaf Dusseldorf

Bereikbaarheid

Luchthaven Düsseldorf ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de Duitse stad Düsseldorf in de provincie Noordrijn-Westfalen. Met meer dan 200.000 vluchten en bijna 20 miljoen passagiers per jaar is het de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. Op de luchthaven zijn zo'n 75 luchtvaartmaatschappijen gevestigd die vliegen op 185 bestemmingen over de hele wereld. Omdat de luchthavenbelasting in Duitsland over het algemeen lager is dan in Nederland kiezen veel Nederlanders voor de mogelijkheid om te vliegen vanaf Düsseldorf.

Bekijk het aanbod vanaf Düsseldorf

Populaire bestemmingen vanaf Düsseldorf

Bereikbaarheid

Het vliegveld van Düsseldorf is zowel met het openbaar vervoer als met de auto zeer goed te bereiken. De luchthaven beschikt over zowel een treinstation als een metrostation. Vanaf dit metrostation bereik je snel en makkelijk het stadscentrum van Düsseldorf. Het treinstation is met een cabinebaan, ook wel SkyTrain genoemd, verbonden met het vliegveld. Vanaf het treinstation zijn er goede aansluitingen naar steden in zowel Duitsland als Nederland. Vanaf Amsterdam bereik je de luchthaven met de trein in slechts twee uur en een kwartier. Met de auto rijd je via de A57 of de A3 richting Keulen. Volg vanaf hier gedurende 35 minuten de A44 tot aan de afslag. Vanaf Utrecht bedraagt de reistijd naar luchthaven Düsseldorf minder dan twee uur met de auto. Door de goedkope parkeeropties is vliegen vanaf Düsseldorf extra voordelig.

Met Neckermann vliegen vanaf Düsseldorf

Door de goede bereikbaarheid en de lage prijzen is vliegen vanaf Düsseldorf voor veel Nederlanders een goede optie. Zowel voor een heerlijke zomervakantie als voor een bestemming met winterzon vlieg je vanaf luchthaven Düsseldorf op diverse bestemmingen. Doordat er in Duitsland vaak andere feestdagen en vakanties gelden, voorkom je extra hoge prijzen en drukte tijdens de vakantieperiodes.

Naast Düsseldorf kun je ook vliegen vanaf:

Schiphol

Eelde

Eindhoven Airport

Maastricht

Rotterdam Airport