Vakantie met Lollo & Bernie

In de hotels met de Lollo & Bernie Kids Club leven alle kinderen tot en met 11 jaar zich uit tijdens de leuke activiteiten. Kleuren, mini-aerobics, zingen en dansen met Lollo & Bernie tijdens de minidisco of het kijken van een film; niets is te dol!

Lollo is een hele lieve giraffe. Ze houdt van knuffelen en dansen. Bernie is een beer. Hij is heel grappig en vriendelijk en heeft veel energie. Hij houdt van mensen aan het lachen maken. Zijn pet is gevuld met spelletjes en plezier.

6 dagen per week kinderanimatie

Spelen en nieuwe vrienden maken met een sprankje avontuur. Dit is wat je 6 dagen per week kunt verwachten als je op vakantie gaat bij Lollo & Bernie in juli en augustus.*

De kinderen kunnen genieten van een zeer gevarieerd entertainmentprogramma met ochtend-, middag- en avondactiviteiten door een professioneel animatieteam. En bijna overal Nederlandstalig!

*Soms zelfs ook animatie in andere periodes (per accommodatie staat dit beschreven).

Knuffel- & fotomomenten met Lollo & Bernie

Natuurlijk willen jouw kinderen ook op de foto met hun nieuwe vriendjes Lollo & Bernie. Bij iedere accommodatie zijn er daarom speciale momenten om een leuke digitale herinnering te scoren. Reken maar dat dit een onvergetelijke fotoshoot wordt :)

Swingende minidisco

Wat is er nou leuker dan even lekker dansen met een lieve giraffe en een gezellige beer. Doe mee, leef je uit en show je moves tijdens de swingende minidisco!

Veel aandacht voor de kinderen

Bij Neckermann vinden we het belangrijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben. Daarom zijn de animatoren kundig opgeleid en is er een maximaal aantal kids per animator. Er wordt een strikt beleid gehanteerd hetgeen er voor zorgt dat bij grotere belangstelling er automatisch ook meer entertainers aanwezig zijn. Zo kunnen alle kinderen lekker meedoen en is de groep nooit te groot.

De Lollo & Bernie shop

Vind jij Lollo & Bernie ook zo leuk? Kijk dan eens in onze Lollo & Bernie shop! Hier kun je de leukste Lollo & Bernie artikelen bestellen, zoals zachte knuffels en grappige tatoeages. Ook kun je er een kleurplaat van Lollo & Bernie uitprinten en met Lollo & Bernie dansen.