Last Minute Benidorm

 • Zonsondergang bij Playa del Mal Pas in Benidorm
  Zonsondergang bij Playa del Mal Pas
 • Het strand in Benidorm
  Het prachtige strand in Benidorm
 • Straat Benidorm
  Een straatje in het stadje Altea in Benidorm
 • Skyline van Benidorm
  Skyline van Benidorm
 • Golfbaan in de stad van Benidorm
  Een golfbaan in de stad van Benidorm
 • Het wapen van Benidorm
  Het symbolische wapen van Benidorm
 • Balcón del Mediterráneo in Benidorm
  Het prachtige Balcón del Mediterráneo
 • Itempo torens Benidorm
  De 200 meter hoge "Intempo" torens in Benidorm
Bekijk alle hotels

Last minute naar Benidorm

Last minute Benidorm - voordelig naar de beste bestemming.

Ooit was het een klein vissersdorpje: nu is het een van de meest populaire badplaatsen aan de Spaanse kust. Benidorm telt 69.058 inwoners, kent in de zomer een ogenschijnlijk eeuwig schijnende zon en wordt veel bezocht door liefhebbers van zon, zee en strand. Benidorm kent een historisch centrum en het op twee na grootste aantal hotelbedden in Europa. De skyline, getekend door hoge (flat)gebouwen, is typerend voor het stadje aan de kust. Een last minute Benidorm betekent een ideale combinatie van ontspanning op het strand, genieten van de zon en slenteren door een levendige stadskern.

Last minute Benidorm

Cultuur

De Spaanse cultuur staat bekend als feestelijk en ook Benidorm laat zich graag van haar beste kant zien. Een last minute Benidorm staat in het teken van Spaans eten, feesten en gezelligheid. Ieder jaar opnieuw vind je maar liefst meer dan 30 feesten in Benidorm, die worden gehouden in straten, op pleinen en - uiteraard - op het strand. Ga je last minute naar Benidorm, dan kun je dus bijna iedere week feest verwachten. De culturele geschiedenis van Benidorm is tevens fascinerend: in Castell de Benidorm, waar Spaans-klassieke muziek te beluisteren is, en L'Aiquera, het neo-klassieke stadspark, staat de oudheid centraal staat. Deze plaatsen zijn echte aanraders wanneer je de Benidormse cultuur wilt leren kennen.

Winkelen en uitgaan

Toen in Benidorm het toerisme werd ontdekt, ging het snel: gebouwen werden niet meer in de breedte, maar in de hoogte gebouwd. Dat maakt Benidorm tot wat het nu is: veel te zien en te doen voor vakantiegangers, dicht bij elkaar. Je kunt in Benidorm - vooral in de zomermaanden - eindeloos stappen en een bezoek brengen aan een groot aantal geweldige discotheken, clubs en barretjes. Winkelen in Benidorm is naast veelzijdig ook ontzettend leuk, en schoenen, kleding, voedsel en souvenirs staan er bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding. Overdag niet geslaagd? Geen paniek, 's avonds gaat het winkelen in het centrum gewoon door!

Last minute Benidorm

Eten en drinken

’Eetgelegenheden in Benidorm zijn er in grote getale. Dineer in stijl in Spaanse restaurants met paella en tapas, ontspan in leuke barretjes waar je Dos Cortados en sangria kunt drinken en voor de liefhebbers van 'gewoon bekend' zak je een avondje door in een typisch Hollands café met de naam Café 't Jordaantje Eten & Drinken. In Benidorm vind je alles wat je bekend én onbekend is, waardoor eten en drinken tijdens een last minute Benidorm voor jong en oud en iedere reiziger plezierig is. In Benidorm kun je alle kanten op!

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Benidorm en geniet van een onvergetelijke vakantie!  


Bekijk alle hotels
Direct naar: