Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Ruimbagage Transavia bijboeken

In het vliegtuig mag je 1 stuk handbagage p.p. meenemen. Als je tijdens het boeken van jouw vakantie nog geen koffer hebt bijgeboekt, kan je dat alsnog doen via deze site, telefonisch, via onze chat of per e-mail.

Het Transavia bevestigingsnummer is jouw reserveringsnummer bestaande uit 8 cijfers. Voorbeeld: jouw reserveringsnummer is 03NVN12345678, dan is 12345678 jouw bevestigingsnummer. Heb je geen lijndienst geboekt, dan kun je jouw PNR-nummer gebruiken.

 

Stoelreservering Transavia

Wil je extra beenruimte, of wil je er zeker van zijn dat je met je hele reisgezelschap bij elkaar zit? Bij Transavia kun je vanaf 6 weken voor vertrek tot uiterlijk 48 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht een stoel reserveren. Je krijgt voor jouw bestemming altijd te zien of stoelreservering mogelijk is.

Het Transavia bevestigingsnummer is jouw reserveringsnummer bestaande uit 8 cijfers. Voorbeeld: jouw reserveringsnummer is 03NVN12345678, dan is 12345678 jouw bevestigingsnummer. Heb je geen lijndienst geboekt, dan kun je jouw PNR-nummer gebruiken.

 

Online inchecken Transavia

Bij Transavia kan je online inchecken voor vluchten vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport vanaf 30 uur tot 4 uur vóór vertrek.

Het Transavia bevestigingsnummer is jouw reserveringsnummer bestaande uit 8 cijfers. Voorbeeld: jouw reserveringsnummer is 03 NVN 12345678, dan is 12345678 jouw bevestigingsnummer.

 

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

 • Ruime dekking voor bagage
 • Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd
 • Dekking voor hulpverlening en medische kosten
 • Sportrisico's meeverzekerd, ook voor abseilen en raften
 • 100% vergoeding van de annuleringskosten als jou, je reisgenoot of familie (t/m de 2e graad) iets overkomt
 • Vergoeding van niet gebruikte reisdagen bij afbreking van de reis
 • 75% vergoeding van de annuleringskosten bij redenen die onvoorzien en buiten jouw schuld zijn (o.b.v. ‘allrisk’ verzekering)

 

Visum Turkije

Voorwaarden

Voor reizen naar Turkije is een visum verplicht. Het visum is 6 maanden geldig en kan voor meerdere bezoeken worden gebruikt. Je paspoort dient nog minimaal 60 dagen geldig te zijn na de datum van het aflopen van je visum. Een identiteitskaart moet tijdens de gehele duur van je verblijf in Turkije geldig zijn.

Visum aanvragen

Het aanvragen van je visum duurt maximaal 5 minuten. Betalen kan met iDeal of Mister Cash. Wij controleren je aanvraag handmatig en leveren jouw visum altijd binnen 24 uur, ook in het weekend. Bestel voor 20:00 en ontvang je visum vandaag nog!

 

Visum Egypte

Visum aanvragen

Voor reizen naar Hurghada en Marsa Alam is altijd een Egypte-visum verplicht; dit visum is 30 dagen (na aankomst) en voor slechts 1 bezoek geldig.

Je kunt het Egypte Visum via Neckermann bestellen:

 • Chat met de klantenservice en bestel voor €28 je visum
 • Ontvang een voucher bij je reisbescheiden
 • Lever deze in bij de Bright Sky/Neckermann desk
 • Je betaalde visum wordt daar in je paspoort geplakt

Daarnaast kun je ook op de luchthaven in Egypte jouw visum aanvragen (houd rekening met (lange) wachttijden bij het lokale visumloket als er veel aankomsten op hetzelfde moment zijn):

 • Ga naar de Neckermann desk of het lokale visumloket
 • Betaal €28 en ontvang je visum

 

Visum Cuba

Voor reizen naar Cuba is een visum verplicht. Het visum heeft een geldigheid van 90 dagen vanaf de uitgiftedatum en je mag maximaal 30 dagen in het land verblijven. Daarnaast is het van belang dat je paspoort nog minimaal zes maanden geldig is bij binnenkomst. Baby’s en kinderen hebben een eigen visum en geldig document nodig.

Voor 16:00 aangevraagd, de volgende dag per post geleverd. Kosten € 29,95 per persoon te voldoen via IDEAL of overboeking. Je kunt het visum via Neckermann aanschaffen door op onderstaande te klikken.

 

Vaccinaties

Je maakt een afspraak voor een medisch consult. Tijdens dit consult bespreek je het reisdoel, jouw activiteiten ter plaatse, en eventuele medische bijzonderheden. Een gespecialiseerde arts bepaalt vervolgens welke vaccinaties of pillen nodig zijn. De vaccinaties worden direct toegediend.

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan is er vast wel een vergoeding van de kosten van de reisvaccinaties. Kijk in je polis hoe hoog die vergoeding is. Het eigen risico is niet van toepassing op reisvaccinaties.

 

Tolvignet of Milieusticker kopen

Als je met de auto op vakantie gaat, wil je goed voorbereid op reis gaan. Heb je een tolvignet nodig onderweg naar je vakantiebestemming? Of misschien een milieusticker?

Het is fijn om dit soort (verplichte) items voor vertrek te hebben gekocht. Dan kom je onderweg in ieder geval niet voor verassingen te staan. Klik op ‘Bestel hier’, vul het land van jouw vakantiebestemming in en zie gelijk welke accessoires verplicht zijn.