Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Visum Turkije

Voorwaarden

Voor reizen naar Turkije is een visum verplicht. Het visum is 6 maanden geldig en kan voor meerdere bezoeken worden gebruikt. Je paspoort dient nog minimaal 60 dagen geldig te zijn na de datum van het aflopen van je visum. Een identiteitskaart moet tijdens de gehele duur van je verblijf in Turkije geldig zijn.

Visum aanvragen

Het aanvragen van je visum duurt maximaal 5 minuten. Betalen kan met iDeal of Credit Card. Wij controleren je aanvraag handmatig en leveren jouw visum altijd binnen 24 uur, ook in het weekend. Bestel voor 20:00 en ontvang je visum vandaag nog!

Vraag je visum aan    Bekijk het gehele Turkije aanbod  

 

Visum Egypte

Visum aanvragen

Voor reizen naar Hurghada en Marsa Alam is altijd een Egypte-visum verplicht; dit visum is 30 dagen (na aankomst) en voor slechts 1 bezoek geldig.

Je kunt het Egypte Visum via Neckermann bestellen:

 • Chat met de klantenservice en bestel voor €33 je visum
 • Ontvang een voucher bij je reisbescheiden
 • Lever deze in bij de Bright Sky/Neckermann desk
 • Je betaalde visum wordt daar in je paspoort geplakt

Daarnaast kun je ook op de luchthaven in Egypte jouw visum aanvragen (houd rekening met (lange) wachttijden bij het lokale visumloket als er veel aankomsten op hetzelfde moment zijn):

 • Ga naar de Neckermann desk of het lokale visumloket
 • Betaal €28 en ontvang je visum

Meteen je visum aanvragen kan via deze https://e-visums.nl/egypte link.

Vraag je visum aan    Bekijk het gehele Egypte aanbod  

 

Visum Cuba

Voor reizen naar Cuba is een visum verplicht. Het visum heeft een geldigheid van 90 dagen vanaf de uitgiftedatum en je mag maximaal 30 dagen in het land verblijven. Daarnaast is het van belang dat je paspoort nog minimaal zes maanden geldig is bij binnenkomst. Baby’s en kinderen hebben een eigen visum en geldig document nodig.

Voor 16:00 aangevraagd, de volgende dag per post geleverd. Kosten € 29,95 per persoon te voldoen via IDEAL of overboeking. Je kunt het visum via Neckermann aanschaffen door op onderstaande te klikken.

Vraag je visum aan    Bekijk het gehele Cuba aanbod  

 

Visum Kenia

Voor een reis naar Kenia is een visum verplicht. Het visum voor Kenia is éénmalig geldig, en geeft recht op een verblijf van 90 dagen in Kenia. De periode van 90 dagen gaat in op uw aankomstdatum. Daarnaast is het visum zelf ook maximaal 90 dagen geldig, vanaf het moment dat u het visum aanvraagt.Ook is het van belang dat je paspoort of identiteitskaart nog minimaal 60 dagen geldig is na het aflopen van je visum. Baby's en kinderen hebben een eigen geldig dosument en visum nodig.

Je kan het visum op verschillende mogelijkheden aanschaffen:

 • Online via het Nederlandse formulie wat hier te vinden is
 • Binnen maximaal 5 werkdagen (in praktijk vaak binnen 24 uur)
 • kosten bedragen €69,95 per persoon, te voldoen via IDEAL of overboeking
Ambassade Kenia:

Vraag je visum aan    Bekijk het gehele Kenia aanbod  

 

Visum Sri Lanka

Voor Sri Lanka geldt een visumplicht. Het is van belang dat je paspoort bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Het visum is 180 dagen geldig vanag de uitgiftdatum. Je mag binnen deze periode 30 dagen in Sri Lanka verblijven. Dit kan ter plekke verlengd worden tot miximaal zes maanden (bij en immigratiekantoor). Voor kinderen jonger dan 12 jaar is een visum gratis.

Er zijn verschillende mogelijkheden op een visum aan te schaffen: Neckermann

 • Online via deze link
 • Binnen 72 uur beschikbaar (of met behulp van een spoed procedure van gegarandeerd 30 minuten)
 • Kosten zijn €49,95 per persoon te voldoen via IDEAL of overboeking.
Via ETA
 • Online via deze link
 • Kosten zijn ca. 20 USD per persoon voor een toeristenvisum voor een verblijf tot 30 dagen.
Ter plaatse
 • Ter plaatse op de luchthaven
 • Ca. 25 USD

Vraag je visum aan    Bekijk het gehele Sri Lanka aanbod  

 

Visum Kaapverdië

De in Kaapverdië geldende visumplicht is afgeschaft en vervangen door een belasting voor personen vanaf 3 jaar. Wij gaan dit voor je regelen en de kosten zijn meegenomen in de totale reissom. Om dit te kunnen regelen hebben we een aantal gegevens van je nodig, zoals bijvoorbeeld jouw paspoortgegevens. Let op: je paspoort dient na terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. We sturen je hiervoor na boeking een e-mail met een link naar een web formulier dat we je vragen in te vullen.

Vraag je visum aan    Bekijk het gehele Kaapverdië aanbod