Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Ontdek jouw bestemming met onze excursies

Elke bestemming heeft iets unieks, iets wat je echt gezien moet hebben tijdens jouw vakantie. Iets waardoor je echt beleeft dat je in een ander land bent, in een andere cultuur. Er is niks leukers dan een mooi uitstapje maken tijdens je vakantie.

Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete excursie niet volgeboekt is? Alvast verdiepen in wat je gaat zien? Kijk snel welke excursies wij aanbieden op jouw vakantiebestemming.

 

Autohuur Sixt

Wil je met een huurauto jouw bestemming ontdekken? Met een huurauto van Sixt hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal.

  • Geen kosten voor het wijzigen en annuleren van je reservering
  • Hoogwaardig wagenpark met voertuigen van max. 6 maanden oud of met max. 25.000 km kilometer
  • Van te voren inchecken voor een snellere pick-up van het voertuig
  • Eén extra bestuurder standaard inbegrepen

 

Excursies en entreetickets voor je stedentrip

Weet jij al wat je gaat doen tijdens jouw stedentrip? Bezoek je graag een museum of ontdek je liever de stad met een hop-on hop-off bus? Om verzekerd te zijn van een (entree)ticket en je stedentrip optimaal voor te kunnen bereiden, boek je van te voren een ticket voor cultuur en/of entertainment.

Je ontvangt de tickets direct op je smartphone (printen is niet nodig!), sla de wachtrijen over en loop zo door naar binnen!