Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Over Neckermann

Neckermann Reizen

Neckermann Reizen Nederland is op 1 november 1970 opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. De eerste jaren werden vakantiereizen direct aan de consument verkocht vanuit eigen Neckermann reisbureaus. Tegenwoordig maakt Neckermann deel uit van Thomas Cook Nederland B.V..

Het aanbod aan vakanties van Neckermann bestaat uit vliegvakanties naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autovakanties in zowel zomer als winter. Neckermann is marktleider op het gebied van vliegreizen. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste jaren de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last minutes".

Neckermann heeft een groot aanbod aan vliegvakanties naar Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte, en biedt ook verre reizen aan naar onder meer Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Naast vliegvakanties kunt u bij Neckermann ook terecht voor autovakanties naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje, en stedentrips.

Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland B.V. (KvK 33127166) waar ook de touroperators Thomas Cook en Vrij Uit toe behoren.

Adres Hoofdkantoor:
Spicalaan 41 2132 JG Hoofddorp Noord-Holland
Telefoonnummer: 023 5135 556 (lokaal tarief).
Email: servicedesk@neckermann.nlNeckermann vakanties België

Meer dan dertig al maakt Neckermann België werk van vakantie. Wim Desmet legde in december 1979 de grondvesten van het bedrijf. Onder zijn leiding groeide het reisbureau in Hasselt uit tot één van de belangrijkste touroperators en vandaag behoort Neckermann tot één van de grootste toeristische organisaties in Europa. De waarden die aan de basis lagen van dit opmerkelijk succes blijven we koesteren, elke dag: betrouwbare kwaliteit, scherpe prijzen, aandacht en zorg voor de klant.

Neckermann België biedt een waaier aan vakantieformules tegen de laagste prijs: van vliegvakanties (naar populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen), autovakanties, wintervakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Zo is Neckermann specialist in Turkije vakantie, vakanties naar Italië en Spanje, evenals vakantie naar Griekenland en Frankrijk.