Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Optietermijn

Indien u een boeking heeft gemaakt via Neckermann.nl is het mogelijk om deze kosteloos te wijzigen of te annuleren. Echter is dit alleen mogelijk binnen 5 werkdagen direct na de boeking mits de vertrekdatum buiten 6 weken valt. Mocht u hiervan gebruik willen maken neem dan hiervoor contact op met ons callcenter. Dit kan telefonisch via 023 5135 556 (lokaal tarief).

Indien u een reis boekt binnen 6 weken voor vertrek is kosteloos wijzigen of annuleren niet mogelijk. Ook op uw bijgeboekte vlucht of treinreis is kosteloos wijzigen of annuleren niet mogelijk.

Voorwaarden: u bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig afzeggen van uw optie. Indien u niet via het Customer Contact Center uw optie annuleert, is uw boeking definitief geworden en zijn wij genoodzaakt om wijziging en/of annuleringskosten in rekening te brengen na deze 5 werkdagen volgens ANVR voorwaarden. Werkdagen: de dagen maandag t/m zaterdag, uitgezonderd wettelijk erkende feestdagen.

Let op: wij raden u aan te kiezen voor de betalingsmogelijkheid: ‘Factuur per email’. Indien u heeft gekozen voor één van de andere betalingsmogelijkheden houdt er dan rekening mee dat na annulering en/of wijziging van uw optie het crediteren van het bedrag circa één (1) tot twee (2) weken in beslag kan nemen.