Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Neckermann introduceert:

Als het gaat om het plannen van je droomvakantie, kies je eerst je perfecte bestemming, daarna kijk je naar de ideale plaats die past bij jouw wensen en vervolgens kies je het beste hotel. Bij aankomst in het hotel krijg je vervolgens een kamer toegewezen. Maar vanaf nu kun je met ‘Kies je kamer’, thuis een paar dagen voor vertrek precies de ideale kamer kiezen waarin jij wilt verblijven. Dus als je lekker dicht bij het zwembad wilt verblijven of toch liever op de 3de etage wilt genieten van het uitzicht is dat nu mogelijk, zodat jouw vakantie ook echt jouw vakantie wordt. Deze nieuwe service bieden we vanaf nu aan op boekingen voor de zomervakantie bij al ruim 150 hotels en dit zal snel verder uitgebreid worden. Hier onder lees je hoe je jouw favoriete kamer kunt reserveren.

Kies jouw ideale kamer

STAP 1

Step 1

Als je een vakantie boekt in een hotel met de ‘Kies je kamer’ service, krijg je zes dagen voor je vakantie een e-mail toegestuurd waarmee je een kamer naar jouw voorkeur kunt uitkiezen*.

Step 2

STAP 2

In deze mail staat een link waar je op kunt klikken. Via deze link kom je op de site waar de plattegrond van het hotel te vinden is. Op deze plattegrond kun je zien welke kamers, van het kamertype dat jij geboekt hebt, beschikbaar zijn en waar alle faciliteiten zich bevinden.

Step 3

STAP 3

Kies jouw ideale kamer en bevestig deze. De kosten voor het reserveren van jouw kamer zijn slechts €30,-. Dit bedrag betaal je direct via de site d.m.v. Ideal of met je Credit Card. Na goedkeuring van je betaling is de reservering compleet.

Step 4

STAP 4

Nu kan je de dagen tot je vakantie gaan aftellen. Als het eindelijk zo ver is, kun je volledig tot rust komen en genieten van je vakantie. Jij bent verzekerd van de beste kamer, want die heb je van tevoren zelf uitgekozen. Geniet van een onvergetelijke vakantie!

P.S. Wist je dat je binnenkort ook je favoriete ligbed aan het zwembad kan reserveren?
Klik hier voor meer informatie over 'Kies je ligbed'!

*Algemene voorwaarden:
De Kies-Je-Kamer-service wordt aangeboden in geselecteerde hotels geboekt als onderdeel van een Neckermann-pakketvakantie. Een selectie van klanten die rechtstreeks bij Neckermann hebben geboekt ontvangen ongeveer zes dagen voor vertrek een e-mail met de mogelijkheid om een kamer naar eigen voorkeur uit te kiezen en te bevestigen. De kosten voor het reserveren van een voorkeur kamer bedragen €30,-. De keuze van kamers zal van hetzelfde type / categorie zijn als oorspronkelijk geboekt. Niet alle kamers zullen beschikbaar zijn om uit te kiezen. Upgrades zijn niet mogelijk met deze service. De service kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. De service wordt om operationele redenen niet aan alle klanten aangeboden, omdat het hotel de dagelijkse toewijzingen en bezetting van de kamer moet beheren. De service wordt alleen aangeboden als we een voldoende aantal opties voor u kunnen garanderen. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals kamertypes, aankomst- en vertrekdag en optimale benutting van het hotel.