Logo

Het nieuwe jaar is begonnen! Heb jij al goede voornemens gemaakt? Helaas wordt bijna 80% van de goede voornemens niet behaald… Veel mensen vallen tijdens gezellige avondjes of vakanties snel terug in het oude ritme en dan ‘heeft het toch al geen zin meer’. Of toch wel? Met de Hotels & Resorts van Neckermann Reizen houd je je goede voornemens op vakantie wél vol. Sterker nog: het wordt makkelijker en leuker dan ooit.

1. Meer sporten

Oei, dat zonnetje is toch wel héél lekker. En dat bedje aan het strand is behoorlijk uitnodigend voor een dagje zonnen.. Poef, daar gaat je goede voornemen om regelmatig te sporten, want als je eenmaal uit het ritme bent, is het lastig om er weer in te komen.

Gelukkig bieden veel hotels fitnessfaciliteiten. Kun je jezelf niet motiveren om een uur in de sportschool te staan? Misschien is de SENTIDO Daybreak, een combinatie van thai-chi en yoga, wel wat voor jou. En wat dacht je van een potje tennis of een intensieve work-out in het zwembad? Hiervoor zit je goed in een van de Sunprime hotels.

2. Gezond eten

De eerste twee weken is dat gezonde eten niet zo erg. Maar dan ga je ineens al die lekkere dingen missen: chocola, koekjes, een wijntje. Stiekem houd je jezelf daarmee voor de gek. Gezond eten kan écht net zo lekker zijn, mits het op de juiste manier bereid wordt natuurlijk.

Bij Casa Cook en Cook’s Club kun je je voornemen met gemak voortzetten. Hier zijn alle gerechten met liefde en passie bereid. De producten komen van lokale boeren en tuinders, de keuken is geïnspireerd op streetfood en er zijn zelfs vele vegan opties. Gezond eten was nog nooit zo lekker! Je kunt gelijk wat inspiratie op doen voor thuis.

3. Meer tijd doorbrengen met familie

Een drukke baan, een sociaal leven en ondertussen het huis schoonhouden: het is allemaal niet mis. Maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de familietripjes en uitstapjes. Een vakantie is dé manier voor volledige quality time met je familie of je gezin.

Bij SunConnect hotels draait het om verbinden. Verbinden met je eigen gezin, maar ook met nieuwe vrienden en vriendinnen.

- Tekst gaat hieronder verder -

4. Vaker samen ertussenuit

Het klinkt leuk, ‘vaker ertussenuit’, maar helaas schiet het er vaak bij in en hebben we weinig zin en tijd om een vakantie uit te pluizen. De oplossing? Een stedentrip. Je hoeft er vaak niet eens een dag voor vrij te nemen en je bent toch uit je dagelijkse sleur.

5. Iets nieuws leren

Iets nieuws leren doe je het best in een ander land. Hier leeft men namelijk met andere gewoonten, gebruiken en tradities. Wil je salsa leren dansen? Dat kan nergens beter dan in Cuba. Wil je de allerbeste curry leren bereiden? Het is een lokaal gerecht in Thailand, dus daar ontdek je hoe het écht moet. Stap uit je comfort zone en trek je goede voornemens letterlijk over de grens en maak een verre reis.

6. Meer sparen

Een vakantie hoeft echt niet duur te zijn. Een stedentrip kan altijd, maar als je wat langer weg wil en de zon wil opzoeken, kunnen we je een vakantie in een smartline hotel zeker aanraden. Je hebt hier alles wat je nodig hebt: niet meer, niet minder. En dat voor een betaalbaar lage prijs. Alle smartline hotels hebben 3- of 4-sterren en liggen dicht bij het strand. Zo kun je je spaardoel alsnog behalen én lekker genieten in het zonnetje.

Boeken met extra voordeel?

Wij helpen je je goede voornemens ook na januari vol te houden. Door nu je vakantie te boeken die aansluit bij jouw doelen, stel je niet alleen je goede voornemens veilig, maar ook een deel van je portemonnee. Je boekt bij Neckermann Reizen namelijk met vroegboekkorting tot wel €250,-. Dat is toch mooi meegenomen. Dat geld kun je dan weer steken in nieuwe sportschoenen, dat populaire kookboek, een uitje of het kan gewoon rechtstreeks naar je spaarrekening.

Boek nu met vroegboekkorting >>

Een blog van...

De redactie

De redactie

We nemen je graag mee op ontdekkingsreis, laten je mooie en bereikbare vakantieplekken zien en delen graag onze kennis over alles van reizen.

Lees meer

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op social media.