Logo

De Nederlandse Sterre (21) heeft er geen moeite mee om met de billen bloot te gaan. Sterker nog, die bilpartij parkeert ze tijdens haar reis op een rots, strand of in een willekeurige waterval en maakt er een foto voor Instagram van. En nu praat dus de halve wereld over haar perfecte kont.

De sensatie van vrijheid, de adrenaline en het heerlijke gevoel wanneer de wind je huid aanraakt. Dat zijn de redenen voor Sterre om, terwijl ze door Australië reist, af en toe haar broek uit te trekken voor een foto. Het begon toen ze opGet Naked Australia’ terechtkwam, een Instagram-account met foto’s van, jawel, naakte mensen in Australië. Al die bloterikken keken zo blij en genietend in de camera, dat Sterre besloot dat ook te proberen.

Daar kan meer naakt bij

Zo gezegd, zo gedaan. En nu heeft Sterre al ruim 123.000 volgers op Instagram. Mensen reageren positief onder haar posts en motiveren haar – heel verrassend – om door te gaan met de naaktfoto’s. Dat laat Sterre zich geen twee keer zeggen. De Hollandse schone heeft maar één doel: meer naakt in het openbaar. Veel mensen voelen zich volgens haar nog steeds ongemakkelijk in hun nakie en durven zichzelf niet bloot te geven. ‘Het is echt zonde dat nog niet iedereen kan inzien dat het heel fijn is om naakt te zijn, zonder dat het meteen seksueel hoeft te zijn.’

 

Haar plannen voor de toekomst?

Naar andere landen reizen, waar ze dan ook regelmatig in haar blote billen rond zal lopen. Het liefst wil ze eigenlijk overal ter wereld in haar nakie rondwandelen. Kijk, da’s nog eens een missie. Bekijk hieronder nog maar eens de bips van Sterre. Kun je daar ook weer over meepraten. 

Ontmoet de blogger

Joske

Joske

Joske (22) is allergisch voor sleur en staat altijd open voor een nieuw avontuur. Of dat nu in Nederland of ergens ver daarbuiten is: ze wil alles doen en beleven.

Lees meer

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op social media.