Logo
  • uur tijdsverschil met Nederland -1 uur tijdsverschil met Nederland
  • gemiddelde temperatuur 20-28 gemiddelde temperatuur
  • adviesperiode JAN-DEC adviesperiode
  • foto's 14 foto's

Gewapend met haar camera bezocht Cheryl het Canarische Eiland Lanzarote en ontdekte hier de meest uiteenlopende, maar vooral fotogenieke bezienswaardigheden. Van metersdiepe grotten naar torenhoge uitzichtpunten; ze keek haar ogen uit op dit eiland. Gelukkig dat ze haar foto's met ons wil delen...

Cheryl over Lanzarote

Ondanks het welbekende, droge maan/vulkanische landschap van het eiland is het rijk aan groene oases gevuld met oneindig veel soorten cactussen en een kleurenpalet aan bloemen. Naast de nodige dosis relaxen aan het zwembad is Lanzarote echt een eiland waar de avonturier in iedereen naar boven komt. Met haar verborgen baaien, indrukwekkende lavatunnels en de architectuur van legende César Manrique wil je niet naar huis voordat je alles gezien hebt.

Mijn tip: huur een autootje op Lanzarote! Voor het geld hoef je het daar niet te laten. Zo streep je binnen een dag zo drie must-see bestemmingen van je lijstje af.

Foto's in dit artikel: Cheryl Zethof

- Artikel gaat hieronder verder -

Een blog van...

De redactie

De redactie

We nemen je graag mee op ontdekkingsreis, laten je mooie en bereikbare vakantieplekken zien en delen graag onze kennis over alles van reizen.

Lees meer

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op social media.