Logo

Ontmoet de bloggers

Tim

Tim

Tim Douwsma (31) presenteert, acteert en zingt. En sinds 2014 staat de veelzijdige Fries ook nog eens bekend als The Dutch Hot Guy van het Songfestival!

Lees meer
Zoë

Zoë

Amsterdam is haar thuisbasis, de wereld is haar speeltuin, aldus Zoë (30). Reizen is voor haar een van de mooiste manieren om uit haar eigen norm te stappen...

Lees meer
Jan

Jan

Jan Heemskerk (‘ergens in de 50’) is oud-hoofdredacteur van Playboy, koffieleuter bij Koffietijd en medeopperhoofd van mannenplatform meneren.nl

Lees meer
Emma

Emma

Reizen geeft Emma (24) het gevoel van ultieme vrijheid. Of ze nu net over de grens bivakkeert of juist naar verre oorden vliegt.

Lees meer
Yoeri

Yoeri

Sinds 1986 trekt Yoeri van den Busken als sportjournalist en schrijver de wereld over. Negeert de waan van de dag. Altijd op zoek naar het persoonlijke, inspirerende verhaal.

Lees meer
Rianne

Rianne

Ze reist, schrijft en gooit met gewichten in de sportschool. Rianne (22) is altijd op zoek naar de tofste, actiefste en mooiste reisjes binnen een beperkt budget.

Lees meer
Eline

Eline

Op elke plek en in ieder mens is iets moois te ontdekken, vindt Eline (25). Klinkt zoetsappig, maar die instelling levert haar wel fijne, bijzondere verhalen op.

Lees meer
Corno

Corno

Van je reis een dróómreis maken. Dat wil reisjournalist Corno van den Berg (49) bereiken met zijn verhalen over prachtige bestemmingen, van Maleisië tot Lapland.

Lees meer
Bettina

Bettina

Bettina schrijft over alles wat zij leuk en inspirerend vindt. Reizen vind ze het leukste wat er is, haar dochter en zoon van 6 en 3 vliegen mee de wereld rond.

Lees meer
Inge

Inge

Journalist Inge (37) ontdekt, dankzij een onuitputtelijke nieuwsgierigheid én een diepgewortelde angst voor verveling, altijd de leukste nieuwe plekken.

Lees meer
Saskia

Saskia

Saskia (37) raakte na haar eerste kennismaking met Italië verslingerd aan het land, de geuren en de mensen. Sinds die eerste keer verkent ze Italië steeds verder.

Lees meer
LoveTheContrary

LoveTheContrary

Het passievolle en beetje goofie koppel Iss & Maud delen sinds 2017 hun prachtige gezamenlijke levensreis met de wereld via het wereldwijde web.

Lees meer
Michel

Michel

Al zijn hele leven werkzaam in het toerisme en door de jaren heen aardig wat plekken bezocht die hij vaak heeft vastgelegd met zijn fotocamera.

Lees meer
Hanita

Hanita

Haar nieuwsgierigheid, talenknobbel en oprechte interesse zorgt ervoor dat ze makkelijk contact maakt met de lokale bevolking en andere reizigers.

Lees meer
Saskia

Saskia

Avontuurlijke reizen worden afgewisseld met korte tripjes en relaxvakanties. Saskia (27) is het liefst op of in het water. Zwemmen, snorkelen of ...

 

Lees meer
Anja

Anja

Al reizend en musicerend reist Anja de wereld over. Van wandelbegeleidster tot content marketeer is ze, de laatste 25 jaar, round the world werkzaam geweest in het toerisme.

Lees meer
Kelly

Kelly

Ze loopt hard, is moeder en schrijft graag over mooie vakantiebestemmingen. Kelly (32) maak je dolgelukkig met een vakantie in de natuur...

Lees meer
Yentl

Yentl

Journaliste, fashion- en beauty blogger Yentl (26) is dol op reizen en deelt graag haar hotspots en leukste ervaringen uit haar reisdagboek met de wereld.

Lees meer
Barts Boekje

Barts Boekje

Maartje is een Amsterdamse thirty-something met Brabantse roots. Plakboeken, folders en plattegronden vol krabbels geven haar inspiratie om over haar droomplekken te schrijven.

Lees meer
Joske

Joske

Joske (22) is allergisch voor sleur en staat altijd open voor een nieuw avontuur. Of dat nu in Nederland of ergens ver daarbuiten is: ze wil alles doen en beleven.

Lees meer
Rosanne

Rosanne

Rosanne (22) bezocht in een jaar tijd negentien buitenlandse steden. Hierbij loopt ze de toeristische trekpleisters voorbij: liever gaat ze op tussen de locals en ontdekt ze afgelegen straatjes.

Lees meer
Evert

Evert

Evert van Os is algemeen directeur van het theater en museum van Singer Laren. Maar ook reislustig, wanneer mogelijk geniet hij van korte en langere trips.

Lees meer
De redactie

De redactie

We nemen je graag mee op ontdekkingsreis, laten je mooie en bereikbare vakantieplekken zien en delen graag onze kennis over alles van reizen.

Lees meer
volg_ons_big.png

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op social media.