Een bijzondere huwelijksreis bij Neckermann

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd namens Neckermann! Willen jullie na de trouwerij genieten van een bijzondere huwelijksreis? Neckermann heeft de mooiste bestemmingen voor jullie huwelijksreis uitgezocht!

Er is een ruime keus aan luxe hotels, bijzondere bestemmingen en romantische stedentrips. Boek één van onze unieke huwelijksreizen en geniet van elkaar en de romantiek!

  • Het ja-woord bezegelen met een heerlijke vakantie
  • Fantastische, betaalbare accommodaties die voldoen aan de eisen van een bruidssuite
  • Samen genieten in een prachtige accommodatie

Onze unieke hotels voor jouw huwelijksreis

Koppel

Bijzonder in ons aanbod zijn onze eigen unieke hotels. Vooral Sunprime en SENTIDO maken van je huwelijksreis een unieke beleving! Sunprime is alleen voor volwassenen en je kunt hier in alle rust genieten van jouw huwelijksreis. Geniet hier van rustige zwembaden, fitness faciliteiten, schoonheidsbehandelingen en heerlijke restaurants. Maar ook SENTIDO biedt alle gelegenheid om te genieten van jouw huwelijksreis. SENTIDO heeft namelijk uitstekende wellness hotels, een heerlijk ontbijt, streekgerechten en een speciale menukaart ingericht naar jouw dieetwensen.

Bekijk 

Verre reizen

Thailand

Wil jij met je partner een verre reis maken? Ook daar heeft Neckermann aangedacht! Zo zijn er verre bestemmingen in ons aanbod zoals, Bali, Cuba, Dominicaanse Republiek, en Jamaica. Maar ook bijzondere bestemmingen als Mauritius, Malediven, Kenia, Mexico en Thailand.

Bekijk

Stedentrips

Romantisch Milaan

Met je partner een nieuwe stad ontdekken? Ook dat kan bij Neckermann! Kies één van de populaire steden uit ons aanbod zoals Barcelona of Londen. En wat dacht je van het altijd romantische Parijs? Of ga naar één van de romantische steden in Italië. Ook zijn er steden waar je misschien minder snel aan dacht in ons aanbod, zoals Stockholm en Krakau. Neckermann bied dus een ruime keuze aan stedentrips voor jouw en je partner!

Bekijk

Partnerketens voor jouw huwelijksreis

Ook heeft Neckermann mooie hotels bij partnerketens voor jouw huwelijksreis!. Geniet van de beste all inclusive hotels in Turkije en Egypte, met Paloma hotels en SUNRISE Resorts&Cruises. Beleef de Griekse gastvrijheid en luxe met MITSIS Hotels. Of geniet van een adults only hotel bij IFA Lopesan.