Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je
Iberostar hotels & resorts

Iberostar Hotels & Resorts

Iberostar Hotels & Resorts is een wereldwijd gerenommeerde hotelketen met accommodaties aan de mooiste stranden van de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en in het Caribisch Gebied.

20 Accommodaties in Spanje en Marokko

We hebben 20 Iberostar Hotels & Resorts in Spanje, de Canarische Eilanden, de Balearen en Marokko. Jouw ideale vakantiebestemming zal hier zeker tussen zitten!

Star Prestige: exclusieve service

Iberostar star prestige

Welkom in het Star Prestige Universum: Deze premium service, enkel voor volwassenen, is speciaal ontworpen om je met alle mogelijke details te verwennen. In onze hotels met Star Prestige hebben wij luxueuze kamers voor je ter beschikking op de beste locaties. Ook krijg je hiermee toegang tot de exclusieve zonneterrassen met jacuzzi of zwembad en er is een speciale klantenservice gericht op een gepersonaliseerd verblijf.

Daarom Iberostar

Onberispelijke service

Onberispelijke service

Een team van eersteklas professionals staat voor je klaar om al je wensen te vervullen, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten

Verfijnde gastronomie

Verfijnde gastronomie

Geniet van de beste internationale keukens in het uitgebreide aanbod van à-la-carte, specialiteiten- en buffetrestaurants.

Mooiste locaties

De mooiste locaties

Waar de magie ontstaat… Iberostar verwelkomt je op spectaculaire en magische plaatsen. Bij Iberostar geniet je van het strand vanaf de eerste lijn, beleef je de stad vanuit zijn hart en zie je de geschiedenis terug in de architectuur.

Toegewijd personeel

Toegewijd personeel

Het hart van Iberostar...Een team van eersteklas professionals vormt het hart van de Iberostar-familie. Zij maken van de hotels plaatsen waar je ondergedompeld wordt in rust, warmte en hartverwarmende gastvrijheid.

Iberostar Star Prestige

Iberostar Star Prestige

Het Iberostar Star Prestige concept is bedoeld voor iedereen die graag op een luxueuze vakantie gaat, zonder daarvoor de prijs van een Boutique Hotel te betalen.

Iberostar Founty Beach


Marokko, Agadir, Agadir

8,8

Hotel Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Marokko, Marrakech, Marrakech

7,9

Hotel Iberostar Málaga Playa


Spanje, Costa del Sol, Torrox

8.4