Hotel Turkse Rivièra
Hotel Turkse Rivièra

Hotel Turkse Rivièra

De veelzijdigheid van Turkije, het kruidige oosten gecombineerd met het moderne westen, vind je terug in de Turkse Rivièra. Niet alleen zon en zee, maar meer dan genoeg cultuur om op te snuiven. Zoek je een hotel Turkse Rivièra voor een gezinsvakantie? Ga je voor een grote badplaats met alle comfort en faciliteiten of liever een kleiner dorp weg van de massa, vanwaar je je hotel Turkse Rivièra als uitvalsbasis gebruikt voor een ontdekkingsreis door het voormalige Ottomaanse Rijk? Er zijn volop mogelijkheden in dit prachtige en diverse zuidwestelijke deel van Turkije.
Wat is er te beleven buiten je hotel aan de Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra staat bekend om de grote badplaatsen Antalya en Alanya. Jaarlijks trekken deze plaatsen miljoenen toeristen. Het seizoen begint in april en eindigt eind oktober. Het is hier volop genieten van het zonovergoten strand, ruwe kustlijnen en lekkere kebabs! Op verschillende plekken worden watersportactiviteiten aangeboden zoals surfen en jetskiën. Het uitzicht op de azuurblauwe zee en het Taurusgebergte op de achtergrond zorgen voor een heerlijke Middellandse Zee-sfeer. Kies een hotel Turkse Rivièra op een strategische plek, vanwaar je een aantal dagtrips kunt maken naar omliggende themaparken, waterparken of idyllische dorpjes.

Wat misschien onbekend is voor velen, is dat je ook voor adembenemende natuur, interessante historie en cultuur in de Turkse Riviera terecht kunt. Turkije heeft maar liefst vijftien noteringen op de UNESCO werelderfgoedlijst en daarvan liggen een aantal bijzondere erfgoedsites in de Turkse Rivièra. Ga terug in de tijd met een bezoek aan de historische plaatsen Perge en Hiërapolis en geniet van het fenomenale uitzicht van de Pamukkale-terrassen. De sportievelingen onder ons verlaten graag het hotel Turkse Rivièra voor een uitdagende hike richting het Taurusgebergte of voor een stevige rit op de mountainbike, door de achterlanden van de Turkse Rivièra.

Hotel Turkse Rivièra