Hotel Egeïsche kust
Hotel Egeïsche kust

Hotel Egeïsche kust

Een verblijf in een hotel aan de Egeïsche kust staat garant voor een heerlijke vakantie. De Egeïsche kust heeft namelijk van alles te bieden: zonzekerheid, prachtige witte stranden in schilderachtige baaien, helderblauwe wateren, sfeervolle dorpjes en lekker eten en drinken. Zowel cultuurliefhebbers als strandliefhebbers en natuurliefhebbers zullen aan de Egeïsche kust aan hun trekken komen. De bekendste plaatsen aan deze kust zijn Bodrum en Marmaris, waar tientallen hotels te vinden zijn. Word wakker aan een mooie baai, maak een wandeling door het Kalamaki Nationaal Park en sluit de dag af met een drankje in een van de bruisende steden.
Wat is er te beleven buiten je hotel aan de Egeïsche kust

In de buurt van je hotel aan de Egeïsche kust zijn er verschillende interessante bezienswaardigheden te ontdekken. Neem bijvoorbeeld het kasteel van Sint Petrus in Bodrum, een historische plek met een boeiende geschiedenis en mooie uitzichten. In Marmaris kun je onder andere terecht bij het kasteel van Marmaris, een plek met bijzondere schilderingen, een indrukwekkende historie en een prachtig uitzicht over de haven van Marmaris. Ook de grote jachthaven van Marmaris is meer dan het bekijken waard. Alles wat je verwacht van een luxe jachthaven is hier te vinden: van grote boten tot aan luxe restaurants.

Strandliefhebbers kunnen hun geluk niet op tijdens een vakantie aan de Egeïsche kust: met haar lieflijke baaien en azuurblauwe water is het de ideale bestemming voor een zon-, zee- en strandvakantie. Avontuurlijke reizigers komen er echter ook aan hun trekken. Op het schiereiland van Bodrum kun je bijvoorbeeld verschillende watersporten uitoefenen. Tevens is er een spannende jeepsafari te boeken waarbij je onder andere langs het schiereiland Bozburun en het nationale park van Marmaris rijdt. Vanaf Marmaris kun je daarnaast nog een dagtrip doen met de boot naar het Griekse Rhodos. Dit eiland ligt op zo'n drie kwartier varen vanaf je hotel aan de Egeïsche kust.

Hotel Egeïsche kust