Hotel Tenerife
Hotel Tenerife

Hotel Tenerife

Tenerife is een van de populairste van de Canarische Eilanden, wat mede te danken is aan het heerlijke weer dat je er aan zult treffen. Vooral vanaf het voorjaar tot en met het najaar schijnt de zon veel, wat niet alleen strandliefhebbers naar het eiland trekt. Ook sportievelingen weten de weg naar een hotel op Tenerife te vinden.
Wat is er te beleven buiten je hotel op Tenerife

De vulkaan El Teide is ruim 3.700 meter hoog en een veelbezochte plaats op het eiland. Met een beetje geluk vind je een hotel in Tenerife met uitzicht op dit natuurfenomeen. Het omliggende gebied is een nationaal park, waar je niet alleen vulkaangesteente aantreft, maar ook rotsen en veel groen. In het Jungle Park van Aguilas kun je leeuwen, tropische vogels, luipaarden en zeeleeuwen bekijken. Ook zijn er enkele attracties, zoals een speeltuin en rodelbaan. Ook het Loro Parque is voor dierenliefhebbers een aanrader. Je kunt er dolfijnen, orka's en tijgers zien. Als het te warm is kun je de kinderen meenemen naar waterpark Aqualand Costa Adeje.

In Tenerife en de directe omgeving bevinden zich enkele musea die vooral door cultuurliefhebbers bezocht worden. Zo is er een archeologisch museum, kunstmuseum en natuurmuseum. Andere bezienswaardigheden zijn de mysterieuze Piramides van Güímar en de stadjes Masca en Garachico. Daar staan nog een hoop oude gebouwen die de tand des tijds goed hebben doorstaan. 's Avonds komt het eiland pas echt tot leven. Op loopafstand van je hotel Tenerife vind je gezellige restaurants, zoals Tasca Tierras del Sur in Granadilla de Abona of Oliver's With A Twist in Los Cristianos. Van Spaanse tot Italiaanse keuken, van Indiaas tot Engels, de eetgelegenheden bieden voor ieder wat wils. Jongeren kunnen zich tot in de vroege uurtjes vermaken in Playa de Las Americas. Hier vind je bekende discotheken als Eurodisco en Flying Dutchman.

Hotel Tenerife