Hotel La Palma
Hotel La Palma

Hotel La Palma

La Palma is een van de Canarische Eilanden en ligt in het uiterste noordwesten. De geschiedenis gaat terug tot duizenden jaren voor de jaartelling. In de wat meer recente geschiedenis was het een belangrijke handelspost voor de Nieuwe Wereld. Terwijl de andere eilanden bekend staan om hun massatoerisme heeft La Palma daar weinig last van. Het eiland bestaat uit een droge, wat meer toeristische kant en een natte kant waar de natuur zijn gang mag gaan. De meeste mensen boeken een hotel La Palma dan ook om de bijzondere natuurverschijnselen te aanschouwen.
Wat is er te beleven buiten je hotel op La Palma

Het natuurpark Caldera de Taburiente is een gigantische erosiekrater. Het hoogste punt is de Roque de los Muchachos met een hoogte van bijna 2.500 meter. Hier vind je ook een sterrenwacht. Het is aan te raden om 's avonds een keer mee te gaan met een gids om een unieke kijk op ons sterrenstelsel te krijgen. Ook het uitzicht vanaf Mirador del Time is vooral in de avond adembenemend. Avonturiers kunnen in de laurierbossen mooie wandelingen maken. Onderweg kun je even uitpuffen in een van de warmwaterbronnen. Vanaf je hotel La Palma ben je zo in Garafia. Hier staat het vol met amandelbomen.

Het historische centrum van Los Llanos de Aridane bevat een kerk en veel oude huisjes. In het archeologisch museum liggen veel resten van vervlogen tijden opgesteld. Het oude havenstadje San Andrés heeft een karakteristiek uiterlijk met veel statige huizen. Veel mensen boeken een hotel La Palma in de hoofdstad Santa Cruz de la Palma. Hier vind je kleurige huizen waarbij veel aandacht is besteed aan details. Het maritiem museum is gevestigd in een replica van het schip van Columbus. Op het uiterste zuidelijke punt van het eiland staat een vuurtoren waar tegenwoordig een museum over het leven in de zee zit.

Hotel La Palma