Hotel La Gomera
Hotel La Gomera

Hotel La Gomera

La Gomera is een klein eiland en onderdeel van de Canarische eilanden. In tegenstelling tot veel andere plaatsen in deze (vakantie)regio is La Gomera ongerept, rustig en nog redelijk onontdekt. Hier kun je genieten van de schoonheid van de omgeving, (zwarte) stranden en de lokale (rustige) omgeving en sfeer. Verwacht hier geen drukke bars, volle discotheken en nachtclubs. Wel kun je hier goed terecht voor een ontspannen drankje en een authentieke (vis)maaltijd in een van de gezellige restaurants. Het water aan de stranden is schoon en de stranden zijn goed onderhouden. Vanuit je hotel in La Gomera verken je het binnenland, neem je de ferry naar Tenerife voor een dagtrip, of ontspan je aan het strand.
Wat is er te beleven buiten je hotel op La Gomera

La Gomera biedt de mooiste wandelroutes voor een actieve vakantie. Je kunt hier heerlijk struinen door de regenwouden en over het vulkanische landschap. Ontdek kleine strandjes en geniet van een duik bij het koraalrif. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden voor degenen die de ongerepte natuur van dit eiland kunnen waarderen. Het woud van El Cedro is zeker een bezoek waard. Wil je vanuit je hotel in La Gomera toch liever een levendige plek bezoeken? Dan is het gebied rond het zuidelijk gelegen Playa de Santiago, met een gezellige haven en goede restaurants, een leuke locatie.

Playa de Santiago is een rustig vissersdorpje op La Gomera. Dit dorp is een perfecte uitvalsbasis om de altijd groene laurier bossen verkennen (en de bergketens van het eiland). Langs het water kun je terecht in een van de gemoedelijke bars, restaurants en cafés. De sfeer is ontspannen en het leven speelt zich hier af op een lager tempo. Er is een kiezelstrand en de hoofdstad van het eiland (San Sebastian) is dichtbij. Na een dagje uit is het heerlijk om terug te keren naar je hotel in La Gomera, waar de rust regeert.

Hotel La Gomera