Hotel Costa Barcelona
Hotel Costa Barcelona

Hotel Costa Barcelona

Een vakantie in een hotel aan de Costa Barcelona in het noordoosten van Spanje is meer dan alleen een zonvakantie. Het is door de diversiteit namelijk de perfecte bestemming voor zowel jong als oud. Geniet van de zon op een van de prachtige stranden bij onder andere Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar en Santa Susanna, loop uren rond door de kleine straatjes van Barcelona of huur een fiets en ontdek een andere kant van dit gebied: ga de Spaanse natuur in. Vergeet niet om de dag af te sluiten met heerlijke lokale tapas en een goed glas sangria.
Wat is er te beleven buiten je hotel aan de Costa Barcelona

Tijdens een verblijf in een hotel aan de Costa Barcelona zijn er een aantal bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen. Barcelona zelf is al een grote plek van bezienswaardigheden: bezoek de historische La Sagrada de Familia en het bruisende Parc Guell. Sportliefhebbers komen aan hun trekken in het stadion van FC Barcelona. Het grootste bedevaartsoord en vandaag de dag ook toeristenoord is het klooster van Montserrat, een indrukwekkend gebouw tussen de bergen in Catalonië. Voor de liefhebbers is tevens het klooster van Sant Cugat del Vallès een bezoek waard.

Met een kustlijn van maar liefst 100 kilometer is er aan de Costa Barcelona van alles te doen. Huur in Barcelona een fiets en ontdek de stad op een andere manier. Tevens zijn er verschillende tours te boeken, waarbij een gids je per voet of per fiets de hoogtepunten van de stad laat zien. In Calella zijn een aantal interessante musea die je kunt bezoeken, zoals het Victor Ballaguer-museum en het marinemuseum. In diverse kustplaatsen kun je daarnaast gevarieerde watersportactiviteiten uitoefenen. Huur bijvoorbeeld een bootje of ga waterskiën. Vaak kun je in je hotel aan de Costa Barcelona diverse activiteiten en excursies boeken.

Hotel Costa Barcelona