Hotel Marokko
Hotel Marokko

Hotel Marokko

In het noordwesten van Afrika ligt het bijzondere koninkrijk Marokko. Ideaal voor een rondreis, een gezinsvakantie of voor all-inclusive genieten van zon en cultuur. Marokko is vooral uniek door de verschillende landschappen, de tweetaligheid en de cultuur. Door de ligging aan de Sahara, het Atlasgebergte, de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee heeft Marokko het hele jaar door wel gebieden met een prettig reisklimaat. Ontdek de koningssteden van Marokko, ga op sportieve hike in het Atlasgebergte, race met een buggy door de woestijn en geniet van een comfortabel hotel Marokko.
Wat is er te beleven buiten je hotel in Marokko

De vier meest bekende steden van Marokko, de koningssteden, zijn in het bijzonder de moeite waard om te bezoeken. Gebruik hier je hotel Marokko als uitvalsbasis en thuisbasis. Bezoek het spirituele centrum en culturele hoofdstad van Marokko, Fes of Fez, waarvan het historische centrum van de stad is opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Sla het Paleis Dar el-Batha en de Qaraouiyyin Moskee zeker niet over! In de Marokkaanse hoofdstad Rabat bezoek je het koninklijk paleis, exotische tuinen en interessante musea. Ga op ontdekkingstocht door de smalle straatjes en bazaars in Marrakesh, dat het Marokko uit je dromen weergeeft. In Meknes bezoek je prachtige paleizen met aangelegde tuinen en moskeeën. Laat je meevoeren in oosterse sferen in de oude medina's.

Het opsnuiven van de cultuur in de koningssteden combineer je in Marokko gemakkelijk met het ontdekken van de natuur. Het land is erg kleurrijk, zowel binnen als buiten de steden. Het Atlasgebergte en de Sahara zijn bij uitstek gebieden voor de actieve vakantieganger. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. De Middellandse Zeekust kenmerkt zich in Marokko door hoge kliffen, de uitlopers van het Rifgebergte. Kies een hotel Marokko met een kuuroord of hammam, waar je je na een inspannende dag kunt overgeven aan de ontspanning.

Hotel Marokko