Hotel Kenia
Hotel Kenia

Hotel Kenia

Op zoek naar een bestemming voor de welverdiende gezinsvakantie? Denk dan eens aan Kenia! In ruim negen uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol bereik je dit prachtige, veelzijdige Afrikaanse land, waar ook kinderen meer dan welkom zijn. De kinderen zullen nog jaren napraten over de Big Five, de Masai en de witte stranden van Mombasa. Hoewel Kenia sterk verwesterd is, heeft het nog steeds een sterke Afrikaanse identiteit. Dat maakt dat Kenia prima te bereizen is. Je vindt in hotels in Kenia voldoende comfort voor een fijne gezinsvakantie en meer dan genoeg culturele uitdaging voor een bijzondere vakantie.
Wat is er te beleven buiten je hotel in Kenia

Kenia heeft een aantal must-see bezienswaardigheden. Kies een hotel in Kenia dat je als uitvalsbasis kunt gebruiken of reis rond om de parels van Kenia te bezoeken. Voor een geslaagde safari kies je een van de twintig nationale parken, die elk hun eigen typische populatie flora en fauna hebben. De Big Five spotten -de leeuw, het luipaard, de olifant, de buffel en de neushoorn- doe je in NP Masai Mara. Ga op ontdekkingstocht rondom Mount Kenya of Rift Valley voor adembenemende uitzichten en natuur. Er is ook een prachtige onderwaterwereld te ontdekken. In de tweede grootste badplaats Malindi vindt je Malindi Marine Park voor unieke duikexcursies.

Een vakantie naar Kenia dien je goed voor te bereiden. Het land is te groot en te indrukwekkend om in haast te bezoeken. Kies daarom vooraf een aantal te bezoeken spots en steden en plan daar de reis omheen. Zoek voor elke plek een fijn hotel in Kenia om je terug te trekken na een volle en inspannende dag. Je zult merken dat je gezin meer behoefte zult hebben aan een stukje comfort. Kijk vooraf naar de weersomstandigheden om een overvolle koffer te vermijden. Kies voor dunne laagjes katoenen en linnen kleding. Bedek je uit respect voor de bevolking tot over de schouder en knie. Naakt zonnen is niet gewenst. Begroet een Keniaan met "Jambo, how are you?"

Hotel Kenia