Hotel Sal
Hotel Sal

Hotel Sal

Sal maakt deel uit van de groep Kaapverdische eilanden bij de westkust van Afrika. Deze eilanden werden oorspronkelijk ontdekt door de Portugezen en de cultuur is een mix van Portugese, Braziliaanse en Afrikaanse invloeden. Dit is duidelijk te merken aan de kleurige architectuur, de heerlijke gerechten uit de Kaapverdische keuken en je hoort deze invloeden terug in de muziek in het land. Een hotel in Sal is een prima keuze voor degenen die de mogelijkheid willen hebben om te ontspannen, maar ook een dagtrip willen maken. Sal heeft pure witte stranden en kleine dorpen en steden met fel gekleurde huizen. Kaapverdië heeft de uitstraling van een locatie op een Caribisch eiland.
Wat is er te beleven buiten je hotel op Sal

Santa Maria is een bijzondere stad om te verkennen tijdens je verblijf in een hotel in Sal. Hier kun je ontspannen aan een strand dat maar liefst acht kilometer lang is. Met een levendig centrum, leuke winkels met lokale producten, marktjes, bars en de beste restaurants is Santa Maria de perfecte plaats om in rond te struinen. Sluit de dag af met een cocktail aan het strand en maak kennis met de authentieke gerechten van het land. Proef de lokale catchupa, een stoofpot met verse ingrediënten en de lekkerste specerijen!

De witte stranden, het heldere water en de goudkleurige duinen rond het strand zijn de perfecte setting voor een dag in de zon. De liefhebbers van watersporten kunnen hier snorkelen, windsurfen, een boot huren, kitesurfen en waterskiën. Er is een duidelijk en betrouwbaar vlaggensysteem dat aanduidt waar de stroming in het water niet betrouwbaar en veilig is (wegblijven van de rode vlag, een groene vlag is veilig). Na een dagje actief zijn in- en op het water is het heerlijk om te ontspannen met een goed diner in je hotel in Sal.

Hotel Sal