Hotel Jamaica
Hotel Jamaica

Hotel Jamaica

Het land van Bob Marley, de Rastafari en reggae. Natuurlijk gaat het over Jamaica in de Caraïbische Zee, zo'n 11 uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. Jamaica is ideaal voor een relax-vakantie door de zonovergoten witte stranden, de sfeer en de ongereptheid. Hiervoor kies je een all-inclusive hotel Jamaica. Ook kun je gerust met je gezin naar Jamaica afreizen. Ontdek de ongerepte natuur, watervallen en kom in contact met de inspirerende bevolking. Ook als je een fanatiek watersportbeoefenaar bent, zul je tijd te kort komen op dit veelzijdige eiland. Kitesurfen, snorkelen, duiken, kanoën en nog meer!
Wat is er te beleven buiten je hotel op Jamaica

Natuurlijk is Jamaica bekend vanwege de wereldberoemde reggae-artiest Bob Marley. Het hele eiland swingt mee op de beats van reggae. De Rastafari, de aanhangers van een bepaalde culturele en religieuze stroming bepalen voor een groot deel de sfeer en cultuur. Wil je meer weten over Bob Marley, bezoek dan het bergdorp Nine Mile, waar hij geboren is. Wil je een uitvalsbasis op een plek met veel faciliteiten en comfort, boek dan een hotel Jamaica in Negril. Vanuit Negril kun je alle kanten uit. Ook kun je hier goed duiken. Montego Bay marine park staat bekend als een goede duikplek.

Jamaica staat, zoals andere eilanden in de Caraïbische Zee, bekend om de ongerepte natuur. Er zijn verschillende spots die je niet mag overslaan! Ga op ontdekkingstocht naar zeldzame planten en dieren en geniet van idyllische baaitjes in National Park Blue Mountains. Beklim de watervallen Dunn's River Falls, die van een hoogte van 55 meter de zee in storten. Ga krokodillen spotten in natuurpark Great Morass. Je kunt hier een boottocht boeken of een boot huren. Maak een wandeling over de nabijgelegen Bamboo Avanue. Op Treasure Beach ga je schatzoeken met de kinderen. Ga voor een hotel Jamaica op een van de vier stranden hier, waar het nog tamelijk rustig is en prachtig mooi!

Hotel Jamaica