Hotel Egypte

Egypte is een perfecte bestemming voor een gezinsvakantie met kleine kindjes. In een uur of vier vliegen waan je je in een finaal andere wereld! Er is amper tijdsverschil en dus zullen jij en je gezin geen last hebben van jetlag. Vanuit je hotel Egypte verkennen is als een sprookje van duizend-en-één-nachten. Smalle straatjes, kleurrijke bazaars, geurige kruiden komen je tegemoet op ontdekkingsreis in de dorpen en steden van Egypte. Dan hebben we het nog niet over de vele historische plekken die te bezoeken zijn. Geen land zo rijk aan bijzonderheden als Egypte!

Vakanties in Egypte 51

Regio's in Egypte

Populaire regio's in Egypte

Vakantie Hurghada

Kies uit 38 accommodaties.

Bekijk deze regio (38)
Vakantie Hurghada

Vakantie Marsa Alam

Kies uit 13 accommodaties.

Bekijk deze regio (13)
Vakantie Marsa Alam

Vakantie Sharm El Sheikh

Kies uit accommodaties.

Bekijk deze regio ()
Vakantie Sharm El Sheikh

Wie Egypte zegt, zegt piramiden. Niemand weet hoe de piramiden werkelijk gebouwd zijn. Vandaag de dag is de beroemdste piramide die van Cheops in Gizeh, vlakbij hoofdstad Caïro. Hij is met zijn 146 meter hoogte een van de zeven wereldwonderen. Bij een andere grote stad, Luxor, ligt het Dal der Koningen, een van de beroemdste archeologische plekken van de wereld, met 60 koningsgraven. Zonder de rivier de Nijl zou Egypte één grote woestijn zijn. Vaar met een cruise over deze levensader en geniet van het prachtige uitzicht aan weerszijden. De Rode Zee staat bekend om de vele all-inclusive resorts. Vanuit je hotel in Egypte ga je op duikexcursie of geniet je van de zonovergoten stranden.

Ben je van plan om naar Egypte af te reizen, dan hebben we graag een aantal tips voor je. Ben je van plan om een hotel in Egypte te boeken? Kijk dan eerst wat je allemaal wilt gaan bekijken in Egypte en kies voor een uitvalsbasis of meerdere hotels op de route. Egypte is hoofdzakelijk islamitisch. Houd daarom rekening met je kleding. Bedek schouders en knieën en houd rekening met je uitingen. Niet alle plekken in Egypte zijn even veilig om te bereizen. Kijk vooraf op de website van de Rijksoverheid voor een actueel reisadvies.

Taal

De officiële taal in Egypte is het Egyptisch-Arabisch. In de toeristische gebieden kun je echter ook prima terecht met Engels.

Geldzaken

Egypte heeft als betaalmiddel de Egyptische Pond. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Het aantal geldautomaten in de toeristische gebieden is vrij groot.

Visum en paspoort

Voor Egypte heb je een visum nodig welke je aanschaft bij aankomst op de luchthaven. Dit toeristenvisum is maximaal 30 dagen geldig en kost 25 USD per persoon welke je contant dient te betalen. Ook dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart welke nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst in Egypte.

Vaccinatie

Voor Egypte is een gele koorts vaccinatie verplicht indien je komt uit een land met een hoog risicogebied voor gele koorts. Een hepatitus A vaccinatie en DTP vaccinatie wordt aanbevolen.

Elektriciteit

De netspanning in Egypte is 220 volt.

Tijdsverschil

Tijdens onze zomertijd is er geen tijdsverschil. Tijdens onze wintertijd is het in Egypte 1 uur later.

Alarmnummer

Wanneer je in Egypte bent en jij of anderen in je omgeving in nood verkeren kun je gebruik maken van het algemene alarmnummer 112. Je kunt ook gebruik maken van de volgende nummers voor politie: 122, ambulance: 180 en brandweer: 123.

Fooien

De richtlijn voor het geven van een fooi in hotels, restaurant en bars is ongeveer 10-15% van de totaalprijs. Ook is het geven van een fooi in het openbaar toilet, aan kamermeisjes en taxichauffeurs gebruikelijk.

Reisadvies

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen/egypte/

Kraanwater

In Egypte wordt het afgeraden om water uit de kraan te drinken vanwege het hoge chloorgehalte. Het advies is dan ook om water uit flessen te drinken.

Best beoordeelde vakanties

Hotel SUNRISE Crystal Bay Resort


9.6

1922 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Hotel SUNRISE Crystal Bay Resort

Hotel SUNRISE Royal Makadi Resort


9.5

2430 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Hotel SUNRISE Royal Makadi Resort

SENTIDO Mamlouk Palace Resort


9.4

1499 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

SENTIDO Mamlouk Palace Resort

Foto's en Video

Waarom Neckermann?

  • Omboekgarantie
  • 5 dagen bedenktijd
  • Kies je kamer
  • 24/7 bereikbaar
Waarom Neckermann? Lees meer!

Last minutes naar Egypte

Hotel Jungle Aquapark

€ 608p.p.

Vertrek 26-09-2018
8 dagen
All inclusive

766 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Hotel Jungle Aquapark

Hotel SUNRISE Royal Makadi Resort

€ 919p.p.

Vertrek 26-09-2018
8 dagen
All inclusive

2430 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Hotel SUNRISE Royal Makadi Resort

Hotel SUNRISE Garden Beach Resort

€ 648p.p.

Vertrek 26-09-2018
8 dagen
All inclusive

1184 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Hotel SUNRISE Garden Beach Resort

Bovenstaande prijzen zijn exclusief reserveringskosten (vliegvakanties: €25 per boeking, autovakanties: €14 per boeking) en Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking).

Bekijk ook