Hotel Egypte
Hotel Egypte

Hotel Egypte

Egypte is een perfecte bestemming voor een gezinsvakantie met kleine kindjes. In een uur of vier vliegen waan je je in een finaal andere wereld! Er is amper tijdsverschil en dus zullen jij en je gezin geen last hebben van jetlag. Vanuit je hotel Egypte verkennen is als een sprookje van duizend-en-één-nachten. Smalle straatjes, kleurrijke bazaars, geurige kruiden komen je tegemoet op ontdekkingsreis in de dorpen en steden van Egypte. Dan hebben we het nog niet over de vele historische plekken die te bezoeken zijn. Geen land zo rijk aan bijzonderheden als Egypte!
Wat is er te beleven buiten je hotel in Egypte

Wie Egypte zegt, zegt piramiden. Niemand weet hoe de piramiden werkelijk gebouwd zijn. Vandaag de dag is de beroemdste piramide die van Cheops in Gizeh, vlakbij hoofdstad Caïro. Hij is met zijn 146 meter hoogte een van de zeven wereldwonderen. Bij een andere grote stad, Luxor, ligt het Dal der Koningen, een van de beroemdste archeologische plekken van de wereld, met 60 koningsgraven. Zonder de rivier de Nijl zou Egypte één grote woestijn zijn. Vaar met een cruise over deze levensader en geniet van het prachtige uitzicht aan weerszijden. De Rode Zee staat bekend om de vele all-inclusive resorts. Vanuit je hotel in Egypte ga je op duikexcursie of geniet je van de zonovergoten stranden.

Ben je van plan om naar Egypte af te reizen, dan hebben we graag een aantal tips voor je. Ben je van plan om een hotel in Egypte te boeken? Kijk dan eerst wat je allemaal wilt gaan bekijken in Egypte en kies voor een uitvalsbasis of meerdere hotels op de route. Egypte is hoofdzakelijk islamitisch. Houd daarom rekening met je kleding. Bedek schouders en knieën en houd rekening met je uitingen. Niet alle plekken in Egypte zijn even veilig om te bereizen. Kijk vooraf op de website van de Rijksoverheid voor een actueel reisadvies.

Hotel Egypte