Hotel Dominicaanse Republiek
Hotel Dominicaanse Republiek

Hotel Dominicaanse Republiek

In de zonovergoten Caraïbische Zee ligt het dito eiland Dominicaanse Republiek. Het is ongeveer 9 uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. Zeer terecht is dit eiland een populaire vakantiebestemming voor zonaanbidders, watersporters en gezinnen. In een hotel Dominicaanse Republiek vind je veel comfort, heerlijk eten en vele bezienswaardigheden op schappelijke afstand. Ga achterover liggen op een van de 43.000 stranden, laat je verrassen door schiereiland Samaná door de palmbomen en parende walvissen en ontdek de veelzijdigheid van de landschappen op dit veelzijdige eiland. Het hele jaar door is de temperatuur op dit paradijselijke stukje aarde gemiddeld 25 graden.
Wat is er te beleven buiten je hotel op de Dominicaanse Republiek

Het land swingt op Merengue-muziek en staat bekend om de tabaksindustrie. Dat hoor je en zie je terug in de steden en op het platteland. De hoofdstad van kortweg 'de Dominicaanse' is Santo Domingo. Hier moet je zijn voor een bruisend dag- en nachtleven. Volop restaurants, bars, musea, bioscopen en nog meer vermaak. Kies hier een hotel Dominicaanse Republiek om te acclimatiseren. Let op de criminaliteit! Langs de kust vind je de prachtige stad Puerta Plata voor cultuur, zon en watersport. In en aan de zee kun je duiken, surfen, zonnen en zwemmen. Verder kun je een bezoek brengen het Amber museum en een fort uit de oudheid.

Kies een hotel Dominicaanse Republiek vanuit waar je de ongerepte natuur van het eiland kunt ontdekken. In het noorden van de Dominicaanse Republiek ligt het schiereiland Samaná. Hier ontbreekt massatoerisme en kun je heerlijk genieten van de natuur. Spot in het juiste seizoen walvissen, bezoek nationaal park Los Haitises met grotten, mangrovebossen en kalksteenwoud. Zin in spanning? Bezoek dan de watervallen van Damajagua. Hier kun je met een helm en een zwemvest een watervallen-tour doen. Bezoek Grí-Grí, een lagune aan de noordkant van het eiland voor mangrovebossen, voor boottochten en ontdekkingsreizen door de grotten. Bezoek Parque Nacional del Este voor snorkel- en duikexcursies en spot hier de prachtigste watervogels.

Hotel Dominicaanse Republiek