Error during rendering '': No ComponentConfiguration found
Zoek uw ideale vakantie
Waar wilt u heen?
Wanneer wilt u weg?
Met wie reist u?
Toon resultaten (1348)  Uitgebreid zoeken Wissen

Profiteer van € 100,- Holiday On Ice korting

Heb je ook zo genoten van de show van Holiday on Ice? De prachtige choreografieën, glamour kostuums en betoverende decors, echt een beleving die je niet snel vergeet. Dat geldt ook voor een vakantie. Neckermann doet er alles aan om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Kies uit één van de vele bestemmingen en hotels. Met jouw Holiday On Ice kortingscode profiteer je van € 100,- korting per boeking! Ben je op zoek naar een échte vakantiebeleving? Thomas Cook Hotels & Resorts bieden nog meer dan je van een vakantie mag verwachten. Op zoek naar een voordelige accommodatie? Bekijk dan eens onze smartline hotels. Als je meer op zoek bent naar een luxe vliegvakantie, dan vallen onze Sunprime en SENTIDO hotels vast in de smaak.

Hoe werkt het?

  • 1. Boek tussen 23 maart 2017 en 30 april 2017 een vliegvakantie bij Neckermann met een totaalprijs van minimaal € 1250,-.
  • 2. Na het boeken van je vakantie ga je naar de actiewebsite https://neckermann-cashback.nl/holidayonice.
  • 3. Vul hier de kortingscode die tijdens de Holiday On Ice show is verstrekt, je 8-cijferige reserveringsnummer en je gegevens in. Na controle van de boeking wordt de korting verwerkt.

Voorwaarden

  • Je kunt na boeking de kortingscode inwisselen tot en met 7 mei 2017.
  • De actie is alleen geldig op vliegvakanties.
  • Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.