Duikvakantie Portugal

Een Neckermann duikvakantie Portugal! Laat u verrassen door de schitterend mooie natuur!

Portugal, fascinerend veel mogelijkheden!
Het is tijd voor een week snorkelen en duiken als u besluit af te reizen naar de kust van dat ene Zuid-Europese warme land Portugal. Dit wordt een droom van een duikvakantie Portugal. Stelt u zich een fascinerende, avontuurlijke vakantie voor, boordevol rust,

Duikvakantie Portugal ontspanning, grotten en wrakken. U geniet van de Portugese onderwaterwereld tijden uw vakantie. Werkelijk alle duiklocaties van Portugal liggen in de Atlantische Oceaan, u duikt gegarandeerd in helder water en dus heeft u doorgaans Ð als de wind niet op komt zetten - ideaal zicht. Het merendeel van de Portugese stranden heeft zelfs de blauwe vlag van de EU gehezen, een Europese waarborg voor de kwalitatieve helderheid van het zeewater. De watertemperatuur varieert tussen de 13 en 24¡C, echter rond Madeira geniet u het gehele jaar door van lekker warm water.

Duiken! Maak de mooiste grot- en wrakduiken in Portugal
Uw duikvakantie Portugal, dat betekent mooie grotduiken maken, maar ook weergaloze wrakduiken vallen u ten deel. Enkele prachtige duikgebieden in de Algarve zijn Amer‹o de Pedra en Pedra do Alto, alle drie gelegen nabij het plaatsje Amer‹o de Pedra. Vanuit Lissabon kunt u, behalve deze prachtige stad bewonderen, excursies maken naar een van de volgende duik- en snorkelgebieden: Berlengas bij Peniche en Pedra Anixa bij Setubal. Een ander interessante duiklocatie is Costa Norte gelegen bij Porto. Hier kunt u terecht en kiest u uit zeker twintig duikstekken. Zin om het wrak van een onderzee‘r van dichtbij te bekijken? Duik dan naar de U1277 die ooit voor de kust van Porto zonk. Dit wrak is tegenwoordig een prachtig kunstmatig koraal bedenkt met witte anemonen en vele vissen. Een kantduik behoort ook tot uw mogelijkheden in de omgeving van de U1277, namelijk een kantduik vanaf het strand van Barragem de Vilarinho naar het duikgebied Vilarinho da furna.

Boek nu uw duikvakantie Portugal bij Neckermann.

Probeer het eens, een duikvakantie Portugal!

Behalve naar de eerder genoemde prachtige gebieden op het vaste land van Portugal, kunt u natuurlijk ook naar Madeira. Dit Portugese eiland, gelegen in de Atlantische Oceaan ten westen van Marokko, biedt u de mogelijkheid het gehele jaar door in zeer aangenaam water te duiken. De combinatie van kristal helder water en unieke diersoorten maakte dit eiland de afgelopen jaren immens populair onder sportduikers. Neem een duik en zie barracudaÕs, zeeduivels, grote zeebaarzen en veel prachtige koralen!
Duiken is een bijzondere watersport. Bent u enthousiast geworden en heeft u wel zin in een duikvakantie Portugal bij Neckermann, maar u heeft nog geen PADI brevet? Overweeg dan een duikschool in Portugal in de hand te nemen. Uw duikbrevet halen was nog nooit zo leuk als tijdens een duikvakantie Portugal.

Duik vandaag nog in Portugese schoonheid en kies voor een duikvakantie Portugal! Neckermann Europa duikvakanties worden steeds leuker!