Casa Cook vakantie

HOTELS MET EEN BOHEMIAN SPIRIT
Mi casa es tu casa. Gooi je schoenen aan de kant en duik in de inspirerende, ontspannen sfeer, maak plezier en geniet van heerlijk eten. Casa Cook is de plek waar lichaam en geest tot rust komen – met de zon boven je hoofd en het zand onder je voeten. Het is de plek om te relaxen, te genieten, nieuwe vrienden te ontmoeten en mooie herinneringen te maken.
Onze Casa Cook hotels vind je op Rhodos en Kos.

Wil je meer informatie over Casa Cook? Kijk dan op CasaCook.com.

Casa Cook ademt de stadse tijdgeest in een zonnige omgeving

Casa Cook combineert strandvakanties met een stadse tijdgeest. Het resultaat: een eigentijds design, verse lokale gerechten, sport en ontspanning voor lichaam en geest – en dat allemaal in een relaxte omgeving.

Eigentijds design dat met passie ontworpen is

Elke Casa Cook heeft zijn eigen look & feel geïnspireerd door trends en de lokale cultuur. Standaard architectuur? Een monotoon interieur? Niet bij Casa Cook! Elk hotel heeft zijn eigen charme.

Vriendelijke en relaxte sfeer

Door de vriendelijke en relaxte sfeer voelt je je direct thuis en op je gemak. Kom helemaal tot rust en relax tijdens je welverdiende vakantie.

Authentiek avontuur, weg van de gebaande paden

De vakantiebestemming is een belangrijk onderdeel van de Casa Cook ervaring. Daarom krijg je tips voor authentieke avonturen. Strand, cultuur, eten en natuur; wij zoeken de beste plekjes voor je uit. Zodat jij het als een echte local kunt ervaren.

Geniet van heerlijk eten

De Casa Cook keuken is van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat geopend. Of je nu zin hebt in een heerlijk sappige burger of veganistisch eten, alles wordt bereid met de beste, verste en lokale ingrediënten.

Veel aandacht voor lokale producten

Bij Casa Cook staat het gebruik van lokale producten hoog in het vaandel.

Sport en ontspanning voor lichaam en geest

Bij Casa Cook vind je een uitgebreid programma van activiteiten voor lichaam en geest. Ga je voor een intensieve workout in de uitgebreide gym of laat jij je batterij weer op tijdens de yoga sessie?

Persoonlijke service, met oog voor detail

Door onze services voel je je bij Casa Cook direct op je gemak en aan alles is gedacht, jij hoeft alleen maar te ontspannen.