Camping Levicomeer

Een camping aan het Levicomeer is een aantrekkelijk optie voor de vakantieganger die wil genieten van een gunstige klimaat en bovendien opzoek is naar een fraaie omgeving waar ook qua cultuur genoeg te doen is. Het Levicomeer ligt in het noordoosten van Italië in de gemeente Levico Terme dat onderdeel is van de provincie Trente. De heuvels in de omgeving van het meer zijn een aantrekkelijk plek om te ontdekken. Het meer zelf nodigt jong en oud om te zwemmen, spelen en vissen. En uiteraard lekker te zonnen op het strand. Er is zelfs een hondenstrand te vinden. Vanaf de camping kun je dag-uitjes doen naar steden zoals Bozen en Venetië.

Vakanties aan het Levicomeer 1

Plaatsen aan het Levicomeer

Populaire plaatsen aan het Levicomeer

Omgeving

Het Levicomeer zorgt voor een bijzondere omgeving als je wilt kamperen. Om het meer heen loopt de befaamde vissersweg met de fijnste plekjes om je hengel uit te gooien of als wandelroute te gebruiken en te genieten van de constant wisselende uitzichten. Het Levicomeer wordt door de heuvel Colle di Tenna gescheiden van het veel grotere Caldonazzomeer. Zeker een keer bekijken. Sportievelingen komen absoluut aan hun trekken. Dagenlang wandelen of fietsen behoort hier absoluut tot de mogelijkheden. Er zijn ook verschillende, iets verder gelegen, natuurparken waar je een kijkje kunt nemen.

Levicomeer en cultuur

Een aantrekkelijke culturele dagtrip vanaf jouw camping aan het Levicomeer is de stad Venetië. Opgebouwd op en rondom diverse eilanden biedt deze plaats een rijke geschiedenis en cultuur met diverse musea om te bezoeken. Italië biedt ontspannen vakanties met uiteraard lekker eten. Rondom het Levicomeer zijn vele plaatsen waar je aan tafel kunt voor een echte Italiaanse maaltijd, lunch of snack. Meer dan alleen pasta en pizza en zoals je ze nog nooit eerder hebt gehad. Wijnliefhebbers hebben hier ook niets te klagen.

Taal

De officiële taal in Italië is het Italiaans. In de toeristische gebieden kun je echter ook prima terecht met Engels.

Geldzaken

Italië heeft als betaalmiddel de Euro. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Het aantal geldautomaten is vrij groot.

Visum en paspoort

Voor Italië heb je geen visum nodig. Wel dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart.

Vaccinatie

Voor Italië zijn er geen verplichte en geen aanbevolen vaccinaties.

Elektriciteit

De netspanning in Italië is 230 volt.

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil.

Alarmnummer

Wanneer je in Italië bent en jij of anderen in je omgeving in nood verkeren kun je gebruik maken van het algemene alarmnummer 112. Je kunt ook gebruik maken van de volgende nummers voor politie: 113, ambulance: 118 en brandweer: 115.

Fooien

De richtlijn voor het geven van een fooi in hotels, restaurant en bars is ongeveer 10% van de totaalprijs. Ook is het geven van een fooi in het openbaar toilet, aan kamermeisjes en taxichauffeurs gebruikelijk.

Reisadvies

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen/italie/

Kraanwater

In Italië wordt het afgeraden om water uit de kraan te drinken vanwege het hoge chloorgehalte. Het advies is dan ook om water uit flessen te drinken.

De temperatuur aan het Levicomeer

Best beoordeelde vakanties

Camping Due Laghi


6.6

396 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Camping Due Laghi

Waarom Neckermann?

  • Omboekgarantie
  • 5 dagen bedenktijd
  • Kies je kamer
  • 24/7 bereikbaar
Waarom Neckermann? Lees meer!

Temperatuur per maand

Last minutes naar Levicomeer

Camping Due Laghi

€ 336p.p.

Vertrek 08-09-2019
8 dagen
Logies

396 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Camping Due Laghi

BellaVista Relax Hotel

€ 427p.p.

Vertrek 14-09-2019
8 dagen
Half pension

3 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

BellaVista Relax Hotel

Hotel Ambassador

€ 324p.p.

Vertrek 28-09-2019
8 dagen
Logies en ontbijt

48 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Hotel Ambassador

Bovenstaande prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€14 per boeking) en Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking).

Bekijk ook