Appartementen Rhodos

Trianta »

Trianta »

Ixia »

Ixia »

Appartement Rhodos

Boek uw appartement op Rhodos bij Neckermann!

Na Kreta is Rhodos bij Nederlandse toeristen het meest populair. En dat is niet verwonderlijk; dit eiland is veelzijdig, altijd lekker warm en heeft een ongekend goede sfeer. Wil je de Griekse gastvrijheid ook eens van dichtbij meemaken? Boek dan een appartement op Rhodos bij Neckermann; altijd voordelig én goed verzorgd.

  • Waanzinnig aanbod aan appartementen op Rhodos
  • Top geregeld, top geprijsd
  • Al jaren uw betrouwbare Griekenland reispartner

Op vakantie naar Rhodos

Rhodos is dé bestemming voor een geslaagde vakantie. Niet alleen je appartement is top, ook het eiland zelf biedt veel mogelijkheden tot ontspanning!

Rhodos-stad
De hoofdstad van Rhodos is direct ook de grootste trekpleister van het eiland. Hier kun je heerlijk eten, lekker uitgaan en vanuit de Mandrakihaven kun je tal van boottochten maken. Ook de historische binnenstad van Rhodos-stad is een bezichtiging waard. Met name tijdens zonsondergang kun je hier prachtige wandelingen maken.

Kamiros
Kamiros was één van de drie Dorische stadstaten op Rhodos. Deze historische stad geeft een prachtig uitzicht op zee, maar laat je ook de sfeer van weleer proeven. Zo loop je in Kamiros letterlijk over de restanten van een 2000 jaar oude stad.

Lindos
Om een echte Acropolis te zien hoef je niet per se naar Athene te reizen: in Lindos is er namelijk ook één te bekijken. Bezoek de Acropolis ’s morgens, zodat je tijdens het drukste en warmste deel van de dag lekker kunt ontspannen op één van de vele terrasjes in Lindos.

Appartementen op Rhodos

Op Rhodos kun je je vakantie doorbrengen in een appartement, hotel, studio of een bungalow. Appartementen in Rhodos zijn vrijwel altijd standaard voorzien van een eigen keuken, airco, privé kluisje, badkamer en een heerlijk balkon. Ook is er de beschikking over een zwembad, bar, (gratis) internet/wifi, restaurant/bar en mooie terrassen.

Bekijk ons brede aanbod aan appartementen op Rhodos en geniet van een heerlijke onbezorgde vakantie!

Vind ook appartementen van Neckermann op andere Griekse eilanden als Kos en Kreta.

Andere populaire vakanties naar Griekenland: