Appartement Kreta

Een appartement op Kreta boekt u bij Neckermann!

Wil je op vakantie naar Griekenland en ben je op zoek naar een mooi gelegen hotel of appartement? Kreta heeft accommodaties op de mooiste locaties van het eiland. Het grootste eiland van Griekenland is al sinds jaar en dag dé vakantiebestemming voor liefhebbers van warmte, ruimte, cultuur én feest. Ideaal voor een onbezorgde all inclusive of last minute vakantie. Boek nu een heerlijk hotel of appartement op Kreta en laat je door Neckermann verrassen met de scherpste prijzen en de beste locaties!

  • Waanzinnig aanbod aan appartementen op Kreta
  • Top geregeld, top geprijsd
  • Al jaren jouw betrouwbare Griekenland reispartner

Op vakantie naar Kreta

Genieten van dit prachtige eiland
Kreta is het grootste eiland van Griekenland en tegelijkertijd de meest zuidelijke Griekse regio. De temperaturen zijn hier dan ook altijd heerlijk. De temperaturen zijn echter niet de enige reden om te genieten van een vakantie op Kreta. Op het eiland is namelijk genoeg te zien en te doen!

Iraklion (of Heraklion)
Iraklion is de grootste stad van Kreta en tegelijkertijd de hoofdstad. Het is een levendige stad. Jaarlijks weten miljoenen toeristen de weg naar Iraklion te vinden, wat zorgt voor een gezellige, leuke sfeer. Hoewel het toerisme in Iraklion een belangrijke rol speelt, weten de inwoners dit op een leuke, kleurrijke manier te combineren met het authentieke Kretense karakter.

Rethimnon
Rethimnon is één van de oudere steden van het eiland. Hoewel Rethimnon al sinds de oudheid bestaat, is het nooit echt een enorm grote stad geworden. Pas toen de Venetiaanse veroveraars de stad ontdekt hadden en een barrière wilden opwerpen tussen Chania en Iraklion, groeide de stad zowel in omvang als naam. Ook vandaag de dag is de invloed van zowel de Venetiaanse als de Turkse overheersers nog goed te zien, met name in de oude binnenstad. Hier vind je tal van gezellige, kleine straatjes en een mooie haven met vuurtoren. Deze binnenstad vormt duidelijk het hart van de stad: hier kun je genieten van de echt Griekse sfeer.

Chania
Chania ligt op het uiterste westelijke puntje van Kreta en is de op één na grootste stad van Kreta. In 2001 had Chania al ruim 55.000 inwoners en dat aantal is inmiddels verder opgelopen. Chania beschikt over een eigen haven en vliegveld; veel toeristen reizen niet meer via Iraklion, maar gaan rechtstreeks naar Chania. Chania is een bloeiende stad, waar je kunt genieten van tal van markten, winkels en gezellige restaurantjes.

Chrisí
Chrisí is één van de eilandjes die bij Kreta horen. Dit eilandje, ook wel Gaidouronísi genoemd, is onbewoond en slechts vijf vierkante kilometer groot. Het ligt ongeveer 15 kilometer ten zuiden van Lassithi. Chrisí wordt gekenmerkt door een opvallend landschap: het bestaat voor een deel uit rotsen van gestolde lava, maar wordt ook voor een groot deel bedekt door zand. Toeristen mogen het eiland bezoeken, mits ze zich aan een aantal strenge regels houden.

Appartementen op Kreta

Op Kreta kun je je vakantie doorbrengen in een appartement, hotel, studio of een bungalow. Appartementen in Kreta zijn vrijwel altijd standaard voorzien van een eigen keuken, airco, privé kluisje, badkamer en een heerlijk balkon. Ook is er de beschikking over een zwembad, bar, (gratis) internet/wifi, restaurant/bar en mooie terrassen.

Bekijk ons brede aanbod aan appartementen op Kreta en geniet van een heerlijke onbezorgde vakantie!

Vind ook appartementen van Neckermann op andere Griekse eilanden als Kos en Rhodos.

Andere populaire vakanties naar Griekenland: