Appartementen Kos

Kos-stad »

Kos-stad »

Psalidi »

Psalidi »

Appartement Kos

Appartement op Kos

Vakantie vieren in een mooi appartement op het Griekse eiland Kos, dat is heerlijk ontspannen in een prachtige natuur en genieten van historische plaatsen en warme gastvrijheid. Kos is de ideale bestemming voor een onbezorgde all inclusive of last minute vakantie. Boek bij Neckermann een fijn appartement of hotel op Kos en wij garanderen vakantieplezier en de scherpste prijzen!

  • Waanzinnig aanbod aan appartementen op Kos
  • Top geregeld, top geprijsd
  • Al jaren uw betrouwbare Griekenland reispartner

Op vakantie naar Kos

Kos is een toeristisch en gastvrij eiland. Dit maakt het tot een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud. Behalve prachtige stranden en een heerlijk klimaat heeft Kos nog meer te bieden.

Kos-stad
De hoofdstad is absoluut het bruisende centrum van het eiland: Kos-stad. Kos-stad staat vooral bekend om het uitgaansleven. Het nachtleven komt pas laat op gang, maar loopt dan ook tot zonsopgang door. Het uitgaanspubliek op Kos is heel divers: jong en oud feesten naast elkaar. In Kos-stad kun je echter meer doen dan alleen feesten. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door de Neratzia-burcht of geniet van het prachtige archeologische museum in de stad. De stad ligt om de Mandrakihaven heen. Deze haven kijkt uit op Turkije en ligt op slechts 20 kilometer afstand van de Turkse badplaats Bodrum.

Antimachia
Antimachia is één van de kleinere plaatsen op Kos, maar zeker het bezoeken waard. Hier vind je namelijk een oude, nog actieve, windmolen. Dit is de enige windmolen van het hele eiland. Antimachia staat bovendien bekend om de overblijfselen van een oude burcht. Deze burcht werd tot in de 16e eeuw gebruikt door de Johannieters, een Rooms-katholieke riddersorde.

Kéfalos
Kéfalos ligt op het westelijke deel van het eiland, op een afstand van ongeveer 40 kilometer vanaf de hoofdstad. Kéfalos is een authentiek Griekse stadje. Toeristen bezoeken de stad wel, maar verblijven meestal in het nabijgelegen Kamari. Voor liefhebbers van een rustige vakantie met volop mogelijkheden om van de traditionele Griekse cultuur te genieten, is dit dus de ideale bestemming. Kéfalos heeft ongeveer 2500 inwoners en wordt met name de laatste jaren steeds populairder onder Britse en Nederlandse toeristen.

Bekijk ons brede aanbod aan appartementen op Kos en geniet van een zorgeloze vakantie!

Vind ook appartementen van Neckermann op andere Griekse eilanden als Kreta en Rhodos.

Andere populaire vakanties naar Griekenland: