Appartementen Griekenland

Kreta »

Kreta »

Rhodos »

Rhodos »

Kos »

Kos »

Corfu »

Corfu »

Appartement Griekenland

Appartement in Griekenland

In een heerlijk appartement genieten van een vakantie in Griekenland... Ontspannen aan de prachtige zandstranden, genieten van de cultuur en heerlijk eten in de authentieke Griekse restaurantjes. Boek nu een heerlijk verblijf in een comfortabel appartement in Griekenland van Neckermann en laat je verrassen door de beste aanbiedingen - tegen de scherpste prijzen!

Op vakantie naar Griekenland

Veelzijdige eilanden
Griekenland staat vooral bekend om de veelzijdige, prachtige eilanden. Alle eilanden hebben een eigen karakter, oeroude bezienswaardigheden en tal van watersportmogelijkheden. Tijdens een verblijf in Griekenland beleef je het echte eilandgevoel. Er zijn appartementen in Griekenland te boeken op de volgende eilanden:

Corfu
Corfu is het op één na grootste en altijd groene Ionische eiland. De hoofdstad, havenstad en onbetwist centrum is Kerkyra, dat bestaat uit een sfeervolle mix van forten, kerken, musea en huizen. Het noorden van Corfu is bergachtig en leent zich voor mooie wandelingen. Het midden is heuvelachtig en in het zuiden is er een laagvlakte met olijfbomen en cypressen. De meeste appartementen op Corfu zijn gelegen aan de prachtige blauwe kust.

Kos
Kos is het fietseiland van Griekenland. Kos heeft een mooie haven, lange stranden, een prachtige zee en is in archeologisch opzicht zeer interessant. Het eiland ligt maar een paar kilometer van Turkije en bestaat voornamelijk uit laagland, met slechts een hoge bergketen aan de oostkust. De appartementen op Kos zijn van hoge kwaliteit, beschikken over een zwembad en de zee is op loopafstand.

Kreta
Kreta is het grootste en bekendste Griekse eiland met vele hotels en appartementen. Het eiland ligt op de grens tussen Europa en Afrika. Kreta wordt gekenmerkt door bergkloven, aan de kust steil uit zee oprijzende kliffen, hoogvlaktes die op drooggevallen meren lijken, eindeloze witte zandstranden en olijf-, sinaasappel- en wijngaarden. Kreta is rijk aan historie en heeft veel monumenten en opgravingen zoals Knossos en Frankokastello.

Lesbos
Lesbos is het op drie na grootste eiland van Griekenland en ligt dicht onder de kust van Turkije. Het eiland is dichtbegroeid met pijn- en olijfbomen. Het heeft glooiende heuvels en bergen die niet hoger dan 1.000 meter zijn. De hoofdstad Mytilini heeft een haven, een prachtige oude burcht en een aantal musea. Het ligt bovenop een heuvel aan zee en heeft een levendige boulevard. Op Lesbos vind je veel leuke en sfeervolle appartementen.

Rhodos
Het eiland Rhodos is het grootste van de Dodekanesos en heeft een rijk verleden en vele monumenten. Op twee zuilen bij de ingang van de historische haven staan standbeelden van herten, een hinde en een bok, het symbool van Rhodos. De bergen zijn voor het grootste deel bebost en daartussen liggen groene, vruchtbare dalen. Rhodos-stad is één van de mooiste steden van het hele Middellandse Zeegebied. Het grote paleis, de haven, het aquarium en het centrum zijn de blikvangers van de stad. Rhodos bevat vele appartementen die direct gelegen zijn aan de prachtige kust.

Samos
Samos is een groot, mooi en groen eiland met helderwitte zandstranden, schilderachtige dorpjes en aardige vissershaventjes. Vathi, de hoofdstad van Samos, ligt in een prachtige groene baai. De stad heeft een gezellige boulevard en vele musea. Interessant om te bezoeken zijn de ruïnes van de burcht van Logothetis, de Romeinse baden, de tempel van Hera en de grot van Pythagoras. Appartementen op Samos zijn voornamelijk gelegen aan de kust.

Santorini
Santorini is ontstaan door de werking van een vulkaan. Vooral het landschap aan de westkant van het eiland, met zijn uit de zee oprijzende steile klippen waar op de toppen helderwitte huisjes staan, maakt indruk. Deze steile kust loopt uit op eindeloze kiezel- of zandstranden aan de oostkant van het eiland. Door de vulkanische oorsprong van Santorini zijn de zandstranden meestal zwart van kleur.

Appartementen in Griekenland

In Griekenland kun je je vakantie doorbrengen in een gerieflijk appartement, maar ook in een hotel, studio of een bungalow. Appartementen in Griekenland zijn vaak standaard voorzien van een keuken, airconditioning, kluisje, badkamer en een balkon. De meeste appartementencomplexen beschikken over een zwembad, bar (gratis) internet/wifi, restaurant/bar en mooie terrassen.

Boek nu je appartement Griekenland met voordeel!

Bekijk hiernaast ons aanbod aan appartementen in Griekenland en boek direct.