All inclusive Hurghada

Hurghada is een middelgrote stad in Egypte met ongeveer 170.000 inwoners en is een van de meest bezochte toeristische plaatsen van het land. Hurghada is een relatief jonge stad: het werd begin twintigste eeuw gesticht. De stad strekt zich uit over een lengte van maar liefst 35 kilometer en is verdeeld in verschillende delen, waaronder het moderne toeristische centrum, het oude deel met soeks en een lange kuststrook met stranden en hotels. De bijzondere bezienswaardigheden in en buiten Hurghada maken een all inclusive Hurghada een prima keuze. Vanuit Hurghada is Caïro met de beroemde piramides en de Sfinx in een dagtrip bereikbaar.

Vakanties in Hurghada 48

Populaire accommodatie(s)

Hotel SUNRISE Royal Makadi Resort, Egypte, Hurghada, Makadi Bay
Hotel SUNRISE Royal Makadi Resort
Egypte, Hurghada, Makadi Bay
Vanaf
€ 580 p.p.
Deze prijs kan afwijken van de definitieve prijs. De definitieve prijs wordt berekend wanneer je klikt op ‘bereken totaalprijs’. Excl. €25 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking, excl. transfer. De prijs voor een transfer vind je op de pagina's met 'Extra's' tijdens het boeken.
Hotel SUNRISE Crystal Bay Resort, Egypte, Hurghada. Hurghada
Hotel SUNRISE Crystal Bay Resort
Egypte, Hurghada. Hurghada
Vanaf
€ 580 p.p.
Deze prijs kan afwijken van de definitieve prijs. De definitieve prijs wordt berekend wanneer je klikt op ‘bereken totaalprijs’. Excl. €25 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking, excl. transfer. De prijs voor een transfer vind je op de pagina's met 'Extra's' tijdens het boeken.

Plaatsen in Hurghada

Populaire plaatsen in Hurghada

Hurghada en cultuur

In Hurghada kan all inclusive genoten worden van een typisch westerse vakantie, maar ook de stad zelf en de gebieden eromheen hebben veel cultuur te bieden. Bezoek bijvoorbeeld Thalasso, met thermale baden waarbij in warm zeewater genoten kan worden van kuren en massages. Of maak een woestijntocht per jeep of kameel naar een bedoeïenendorp. Ook het koraalrif in het nabijgelegen Sharm El Naga is zeer bijzonder. Hier kan gesnorkeld of gedoken worden. De bevolking van Hurghada is erg traditioneel, warm en vriendelijk. Een stevige handdruk hoort er altijd bij. Vooral in het oude stadscentrum Dahar is de echte Egyptische cultuur nog te vinden.

Winkelen en uitgaan in Hurghada

Een all inclusive Hurghada biedt de gelegenheid om meer van de stad te zien. De grootste soek van Hurghada is gelegen in Dahar, het oudste stadsdeel. Hier is een Egyptische markt waar gewinkeld kan worden. De straten van Dahar zitten vol met leven en overal is wel wat te zien. Bezoek de kraampjes en de grote en kleine winkels waar van alles te koop is. Vooral ’s avonds is Dahar een lust voor het oog, de straten worden dan sfeervol verlicht door alle kraampjes en winkeltjes. In Hurghada zijn ruim voldoende uitgaansgelegenheden aanwezig. Bezoek de Samba Bar en Latin House of een van de vele clubs aan het strand.

Eten en drinken in Hurghada

Egypte staat bekend om zijn shoarma, vergeet dus niet om deze te proberen. De Egyptische keuken is beïnvloed door alle landen om Egypte heen en daarmee een mengelmoes van verschillende gerechten. De meeste toeristen die een trip naar Hurghada all inclusive hebben geboekt, eten in hun hotel of resort, maar ook in Hurghada zelf zijn vele restaurants te vinden. In Dahar richten de eetgelegenheden zich vooral op de locals, waar het ook voor toeristen gezellig en authentiek eten is.

Taal

De officiële taal in Egypte is het Egyptisch-Arabisch. In de toeristische gebieden kun je echter ook prima terecht met Engels.

Geldzaken

Egypte heeft als betaalmiddel de Egyptische Pond. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Het aantal geldautomaten in de toeristische gebieden is vrij groot.

Visum en paspoort

Voor Egypte heb je een visum nodig welke je aanschaft bij aankomst op de luchthaven. Dit toeristenvisum is maximaal 30 dagen geldig en kost 25 USD per persoon welke je contant dient te betalen. Ook dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort welke nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst in Egypte. Onze klantenservice kan u assisteren bij het verkrijgen van het toeristenvisum.

Vaccinatie

Voor Egypte is een gele koorts vaccinatie verplicht indien je komt uit een land met een hoog risicogebied voor gele koorts. Een hepatitus A vaccinatie en DTP vaccinatie wordt aanbevolen.

Elektriciteit

De netspanning in Egypte is 220 volt.

Tijdsverschil

Tijdens onze zomertijd is er geen tijdsverschil. Tijdens onze wintertijd is het in Egypte 1 uur later.

Alarmnummer

Wanneer je in Egypte bent en jij of anderen in je omgeving in nood verkeren kun je gebruik maken van het algemene alarmnummer 112. Je kunt ook gebruik maken van de volgende nummers voor politie: 122, ambulance: 180 en brandweer: 123.

Fooien

De richtlijn voor het geven van een fooi in hotels, restaurant en bars is ongeveer 10-15% van de totaalprijs. Ook is het geven van een fooi in het openbaar toilet, aan kamermeisjes en taxichauffeurs gebruikelijk.

Reisadvies

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen/egypte/

Kraanwater

In Egypte wordt het afgeraden om water uit de kraan te drinken vanwege het hoge chloorgehalte. Het advies is dan ook om water uit flessen te drinken.

De temperatuur in Hurghada

Best beoordeelde vakanties

Hotel SUNRISE Crystal Bay Resort


9.7

2759 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Hotel SUNRISE Crystal Bay Resort

Sheraton Soma Bay


9.8

37 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Sheraton Soma Bay

Hotel Sindbad Club


9.6

1855 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Hotel Sindbad Club

Foto's en Video Hurghada

  • Vakantie El Gouna
  • Vakantie Makadi Bay
  • Vakantie Soma Bay

Reistijd naar Hurghada

  • Vlucht vanaf Amsterdam: 05:00 uur

Waarom Neckermann?

  • Omboekgarantie
  • 5 dagen bedenktijd
  • Kies je kamer
  • 24/7 bereikbaar
Waarom Neckermann? Lees meer!

Temperatuur per maand

Last minutes naar Hurghada

Jaz Makadi Saraya Palms

€ 863p.p.

Vertrek 22-09-2019
8 dagen
All inclusive

Jaz Makadi Saraya Palms

Hotel Jungle Aquapark

€ 687p.p.

Vertrek 22-09-2019
8 dagen
All inclusive

813 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Hotel Jungle Aquapark

Sheraton Soma Bay

€ 983p.p.

Vertrek 22-09-2019
8 dagen
Half pension

37 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Sheraton Soma Bay

Bovenstaande prijzen zijn exclusief reserveringskosten (vliegvakanties: €25 per boeking, autovakanties: €14 per boeking) en Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking).

Bekijk ook