Vind je ideale vakantie
Waar wil je heen?
Wanneer wil je weg?
Met wie reis je?
Kamer 1:
Voeg extra kamer toe
Toon resultaten  (715)  Uitgebreid zoeken

Hoe werkt een All Inclusive vakantie?

Een All Inclusive vakantie is te vergelijken met een gewone vakantie, maar kent één belangrijk verschil: de reissom die je voor een all inclusive vakantie betaalt, is niet alleen inclusief de reis zelf, maar ook inclusief een aantal andere zaken, zoals eten en drinken.

Inbegrepen bij een All Inclusive

all-inclusive

De samenstelling van een All Inclusive reis hangt helemaal af van het land van bestemming en het hotel. Toch zijn er een aantal zaken die praktisch altijd inbegrepen zijn bij een All Inclusive reis van Neckermann. Voorbeelden hiervan zijn: de reis, eventuele transfer vanaf het vliegveld, overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, drankjes in het hotel en het gebruik van de faciliteiten in het hotel, zoals fitnessruimte, massagesalon en zwembad. Daarnaast kun je tijdens een All Inclusive vakantie soms ook nog genieten van gratis snacks, gratis ijs of een afternoon tea.

All Inclusive is voor iedereen

all-inclusive

Neckermann biedt diverse all inclusive hotels. Zo zijn er adults only hotels, waar je heerlijk tot rust komt met je partner. Maar er zijn ook all inclusive hotels met leuke faciliteiten voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen. Een ruim aanbod dus!

Boeken van een All Inclusive reis

all-inclusive

Een All Inclusive vakantie boeken is bij Neckermann heel gemakkelijk. Kijk op onze website naar de verschillende aanbiedingen en sorteer deze via ‘verzorging’ op ‘All Inclusive’. Je krijgt vervolgens alle all inclusive aanbiedingen van Neckermann op een rijtje te zien. Of klik op de ''bekijk'' button