Nieuwe programmabeschrijving Neckermann Reizen

Wil jij goed verdienen met reizen als publisher? Dan mag Neckermann Reizen zeker niet ontbreken op jouw website. Neckermann Reizen heeft grote naamsbekendheid en is de grootste touroperator in Nederland op het gebied van vliegvakanties binnen Europa. Neckermann Reizen is exclusief beschikbaar bij affilinet!

Wat kun je verdienen?

Neckermann Reizen hanteert de volgende staffelvergoeding:
0-10 boekingen per maand: 4 % van de orderwaarde
11-15 boekingen per maand: 4,5 % van de orderwaarde
Meer dan 15 boekingen per maand: 5 % van de orderwaarde
Met een gemiddelde orderwaarde die vrijwel altijd boven de 1500 euro ligt, zit je bij Neckermann Reizen dus wel goed!

Neckermann Reizen & jij

Waarom kiezen voor het Neckermann Reizen programma, behalve de prima vergoedingen natuurlijk? Bij Neckermann Reizen is kwaliteit, service en samenwerking op de lange termijn met publishers belangrijk. Ben je benieuwd wat het programma voor jou kan betekenen? Heb je vragen ideeën of opmerkingen? Neem dan contact op met de Account Manager voor de Thomas Cook NL programma´s via support-nl@affili.net.

Internationaal met Thomas Cook
Ben jij een internationale publisher of wil je je grenzen verleggen? Affilinet werkt internationaal samen met de Thomas Cook Group. Neckermann Reizen is onderdeel van Thomas Cook Nederland waar ook Vrij Uit toe behoort. Wil jij weten waar kansen liggen in het buitenland en hoe je internationaal kunt aansluiten? Neem dan contact op met de Account Manager voor de Thomas Cook NL programma´s. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wil je het programma promoten?

Meld je dan direct aan via: https://modules.affili.net/Signup/5659/?pl=4! Kijk ook gelijk even bij het Vrij Uit programma, voor nog meer mogelijkheden voor samenwerking met Thomas Cook Nederland.