Jouw verblijf in Hotel Letoonia Club & Hotel

  • Prachtig gelegen op een schiereiland
  • 3 privéstranden
  • Een eigen haven
Dit prachtige 5 sterren hotel heeft alles voor een fantastische vakantie. Het hotel is gelegen op een schiereiland en heeft 3 privéstranden en een eigen haven. In Letoonia kan je genieten van de rust, maar ook van de vele faciliteiten die dit hotel te bieden heeft.

Letoonia heeft 3 zwembaden en 2 kinderzwembaden met een waterglijbaan. Verder zijn er 3 privéstranden met 3 waterglijbanen die in de zee uitkomen. Ontspannen kun je in het Thalasso therapie zwembad met therapeutische zouten. Om nog meer te ontspannen kun je gebruik maken van het wellnesscenter met o.a. een sauna, een stoombad, een bubbelbad en massages. Tevens zijn er veel sporten te beoefenen in Letoonia; je kunt o.a. tennissen op 1 van de 6 tennisbanen, waterfietsen, windsurfen, zeilen, waterpolo spelen en nog veel meer. Voor de tennissers worden er zelfs groepslessen aangeboden. Dit hotel heeft verder alles te bieden voor een fijn verblijf, Letoonia beschikt over een kapper, winkeltjes, een minimarkt en wifi in de openbare ruimtes.

Eten & drinken:

Door het ultra all inclusive concept in Letoonia kom je nooit wat tekort! Dit hotel biedt 24/7 drankjes aan. Het hotel beschikt over 10 bars waar je lekker een drankje kunt drinken. Tevens heeft Letoonia 3 buffetrestaurants met verschillende thema’s in de week, 3 snackrestaurants waar je lekker kan snacken en 3 à-la-carterestaurants met de thema’s: vis, Turks en sushi. Ook is er rekening gehouden met de kinderen, voor hen is er een apart kindermenu.

Kinderen:

De kinderen zullen het ook naar hun zin hebben op vakantie. Letoonia biedt een miniclub aan voor kinderen. Tevens is er een minidisco en een speeltuin. De kinderen kunnen zwemmen in de 2 kinderzwembaden met 1 glijbaan.

Ligging:

De prachtige locatie op het schiereiland zorgt voor de perfecte ligging aan zee. De vakantiegangers die naar de stad willen kunnen gebruik maken van een taxi of shuttlebus. Het centrum ligt ca. 4 km van het hotel. Het vliegveld van Dalaman ligt ca. 57 km van Letoonia.


Accommodatiecode: 32357

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • gelegen op een schiereiland met 3 privékiezel-/zandstranden
  • ca. 3,7 km wandelpad omheen het domein
  • ca. 4 km van het centrum van Fethiye, met winkeltjes, bars en restaurants
  • ca. 20 km van Ölüdeniz
  • ca. 57 km van de luchthaven van Dalaman

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Reviews Hotel Letoonia Club & Hotel