Jouw verblijf in Appartementen Sahin

  • Verzorgde appartementen tot wel 6 personen
  • Op loopafstand van het centrum van Dalyan
  • Uitstekende persoonlijke service
Appartementen Sahin is een 3.5-sterren appartementencomplex aan de rand van het centrum van Dalyan. Het beschikt over appartementen tot 6 personen, een zwembad, stoombad, sauna en massage. Het vertrekpunt van de boot naar het bekende Careta Careta-strand en de winkelstraat met diverse bars en restaurants liggen op 600 meter. Alles binnen loopafstand voor een heerlijk ontspannen vakantie in Turkije.

Het complex bestaat uit 2 delen die van elkaar gescheiden worden door een rustige weg. Er is een lobby met receptie, huurkluisjes, gratis wifi bij het zwembad en restaurant met tv. In de omgeving bevind zich een minimarkt. In de tuin vind je een zwembad omringd door zonneterrassen met ligbedden, matrasjes en parasols.

Voor de maaltijden en drankjes kun je terecht in het restaurant en bij de pool-/snackbar.

Er zijn studio's, 2- en 3-kamerappartementen waar je met maximaal 6 personen in terecht kan. Ideaal voor een familievakantie. De kinderen kunnen zich vermaken in het kinderbad of ga met het hele gezin naar het strand of op excursie naar de koningsgraven.

Appartementen Sahin zijn gelegen aan de rand van het centrum van Dalyan, op circa 600 m van de gezellige winkelstraat met bars, restaurants en terrassen. Ook is er een minimarkt en een bushalte te vinden op 50 meter van het appartementencomplex. 2 keer per dag gaat er een gratis shuttle van het complex naar het centrum (alleen heen).


Accommodatiecode: 32776

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • gelegen aan de rand van het centrum
  • ca. 600 m van de gezellige winkelstraat
  • minimarkt en dolmushalte op ca. 50 m
  • 2x per dag shuttleservice naar het centrum (alleen heen)
  • ca. 35 km van de luchthaven van Dalaman

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Kamertypes

Kamer 1

Reviews Appartementen Sahin