Jouw verblijf in Appartementen Cristian Sur & Tenerife Sur

  • Nabij het gezellige centrum van Los Christianos
  • Appartementen voor max. 6 personen
  • Heerlijk luieren rondom de zwembaden
Dit 3-sterren appartementencomplex bestaat uit 2 tegenover elkaar gelegen gedeeltes (gescheiden door een drukke weg): Cristian Sur en Tenerife Sur.

Cristian Sur biedt ruime, verzorgde 2- en 3-kamerappartementen, verspreid gelegen over meerdere gebouwen met 3 verdiepingen. Er zijn o.a. 2 grote zwembaden met zonneterras, een apart kinderbad, een pool-/snackbar met gratis wifi en een minimarkt.

Tenerife Sur biedt 1- en 2-kamerappartmenten, verspreid gelegen over een hoofdgebouw (met 7 verdiepingen) en bijgebouwen (met 3 verdiepingen). Ook hier vind je o.a. 2 grote zwembaden (waarvan 1 verwarmbaar) met zonneterras, een apart kinderbad, speeltuintje, een pool-/snackbar en het buffetrestaurant.

Voor een drankje en een lichte snack kun je terecht in de pool-/snackbar (in elk gedeelte). Veblijf je op basis van logies + ontbijt of halfpension dan worden de maaltijden geserveerd in het buffetrestaurant van Tenerife Sur.

Het gezellige centrum van Los Cristianos is gelegen op ca. 500 m en het strand ligt op ca. 700 m afstand van het complex.


Accommodatiecode: 15852

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 700 m van het strand
  • ca. 500 m van het gezellige centrum van Los Cristianos
  • ca. 20 km van de luchthaven gelegen in het zuiden van Tenerife

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

KamertypesVertrekdagen & PrijzenReviews Appartementen Cristian Sur & Tenerife Sur