Jouw verblijf in Appartementen Sea Club Mediterranean Resort

  • Familiehotel in hartje Puerto de Alcudia
  • Waterpret gegarandeerd, met maar liefst 4 zwembaden
  • Keuze tussen studio's en appartementen
Sea Club Resort is een 4-sterren aparthotel met centrale ligging in Puerto de Alcudia, op zo’n 500 m van het strand. Je verblijft in een goed uitgeruste en ruime studio met kitchenette of een appartement met 1 of 2 slaapkamers. Ideaal voor grote gezinnen: de appartementen met 2 slaapkamers bieden plaats aan 7 personen.

Eten & drinken

Er is een buffetrestaurant met show-cooking en thema-avonden. Er zijn 3 poolbars met snacks en er is een cocktail- en sports bar. Je kunt Sea Club Alcudia naar keuze boeken op basis van logies, logies en ontbijt, halfpension of all inclusive.

Kinderen

Voor de kinderen is er een apart kinderbad met glijbaan, een speeltuin en een miniclub Tobyland voor kinderen vanaf 4 jaar. Minidisco ’s avonds.

Faciliteiten

Sea Club Alcudia beschikt over 5 zwembaden en een ruim aanbod sportfaciliteiten: o.a. 2 multisportterreinen, fitness, stretching, pilates, waterpolo, jeu de boules, boogschieten. Tegen betaling kan je genieten van een massage of een schoonheidsbehandeling. Er is animatie overdag en ’s avonds en Wifi is gratis in de openbare ruimtes en voor 1 apparaat in de kamers. Voor watersporten of golf kan je vlakbij het hotel terecht.


Accommodatiecode: 1112A

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 2,5 km van het centrum van Puerto de Alcudia
  • ca. 500 m van het strand van Puerto de Alcudia
  • ca. 1,7 km van de haven van Puerto de Alcudia
  • ca. 65 km van de luchthaven van Palma

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

KamertypesVertrekdagen & PrijzenReviews Appartementen Sea Club Mediterranean Resort