Jouw verblijf in Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort

  • Familie en 16+ gedeelte
  • Veel keuze uit luxueze kamertypes
  • Comfort en Prestige service mogelijk
Elba Lanzarote Royal Village is de nieuwste aanwinst van de Elba keten en is in 2016 geheel gerenoveerd. Het hotel heeft alles in huis om heerlijk te genieten van een ontspannen vakantie.

Dit schitterende 4-sterrenhotel bestaat uit 2 delen: Elba Lanzarote Royal village, dat zich richt op stellen en gezinnen met kinderen en Elba Premium Suites dat toegankelijk is vanaf 16 jaar.

Het beschikt over 6 zwembaden in de stijl van Cesar Manrique, met watervallen en diverse glijbanen. De zwembaden zijn verbonden door een eiland dat speciaal ontworpen is voor ontspanning en vermaak.

Uiteraard ontbreken de zonneterrassen met ligbedden, parasols en Balinese bedden ook niet. Ook op sportgebied ontbreekt het hier aan niets, er is een sportterrein waar diverse sportmogelijkheden zijn o.a. tennis en voetbal.

In de fitness kun je o.a. yoga en pilates beoefenen. En na het sporten kun je heerlijk de spa induiken om te genieten van de sauna of diverse wellnessbehandelingen.

Ook de kinderen komen niks te kort. Buiten het kinderbad en de speeltuin is er ook voor alle leeftijden vermaak in de vorm van een mini- of maxiclub en bij voldoende animo ook een Teenieclub.

Eten is mogelijk in het Yaiza restaurant, met thema-avonden en live-cooking, maar ook kun je terecht in het Brasserie restaurant of genieten van een italiaanse maaltijd in la Nonna. En voor een drankje kun je terecht in 1 van de bars.

Elba Lanzarote Royal village ligt op ca. 600 m. van het strand van Playa Blanca. Het centrum ligt op ca. 900 m afstand, hier vind je diverse winkeltjes, bars en restaurants.


Accommodatiecode: 20418

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • rustig gelegen
  • ca. 600 m van het Flamingo-strand
  • ca. 900 m van het centrum van Playa Blanca en de haven
  • bushalte op ca. 400 m van het hotel
  • ca. 29 km van de luchthaven van Lanzarote

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.