Jouw verblijf in Hotel Invisa Figueral Resort

  • Waterpret in 'Isla Pirata' met kinderbaden en groot piratenschip
  • Nederlandstalige kinderanimatie het hele seizoen
  • Ruime familiekamers 3 kamers tot wel 6 personen
Hotel Invisa Figueral Resort is een waar paradijs voor jong en oud! Hier kun je heerlijk ontspannen in de Buddha Chill Out (adults only, 18+), terwijl de kinderen zich vermaken op het grote piratenschip of de klim- en klauterbaan. Ook in de miniclub, met het hele seizoen Nederlandstalige kinderanimatie, voelen zij zich meteen thuis. De familiekamers bestaande uit 2 of zelfs 3 kamers en de extra scherpe kinderprijzen maken Hotel Invisa Figueral dé familieaccommodatie op Ibiza. Het prachtige uitzicht over zee maken het vakantieplaatje compleet. Boek snel!

Hotel Invisa Figueral, voorheen bekend als Invisa Cala Blanca en Cala Verde, is een ruim opgezet vakantieresort met een breed aanbod aan faciliteiten. Direct gelegen aan het zandstrand van Es Figueral waar je uitstekend kunt genieten van het Spaanse zonnetje. Neem een duik in één van de 5 zwembaden of ga loungen met een cocktail in de Buddha Chill Out (18+). Alles is hier mogelijk.

De buffetten in het restaurant zijn overheerlijk. Daarnaast biedt het hotel 2 uitstekende à-la-carterestaurants: Marina en La Brasserie (juni-september).

De kinderen willen niet meer naar huis! Spelen met leeftijdgenootjes in de miniclub met Nederlandstalige kinderanimatie of in de speeltuin. 's Middags avontuurlijk klimmen op de klim- en klauterbaan en daarna piraat spelen in aquapark 'Isla Pirata' met een groot piratenschip (watersplash). Aan waterpret geen gebrek! Ook grote gezinnen kunnen hier vakantie vieren, er zijn ruime familiekamers bestaande uit 2 of zelfs 3 kamers, geschikt tot wel 6 personen.

Hotel Invisa Figueral Resort is gelegen direct aan het mooie zandstrand van Es Figueral. Je vindt een supermarkt en ook een bushalte op ca. 50 m van het complex, met een regelmatige busverbinding naar Ibiza-stad. Daarnaast biedt het hotel een paar keer per dag gratis shuttlebusservice naar Santa Eulalia.


Accommodatiecode: 19371

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • dichtbij het zandstrand (te bereiken via een wandelpad)
  • ca. 10 km van Santa Eulalia, regelmatig shuttle bus(behalve op zondag)
  • 1x per week shuttle bus naar Ibiza-stad (€)
  • ca. 200 m van restaurants en bars
  • ca. 30 km van de luchthaven van Ibiza

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Kamertypes

Kamer 1

Reviews Hotel Invisa Figueral Resort