Jouw verblijf in Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa

  • Zeer geliefd all inclusive hotel met uitstekende service
  • Rustige ligging, direct aan het strand van Playa d’en Bossa
  • Apart kinderzwembad, speeltuin en miniclub voor de kids
Het luxueuze vijfsterrenhotel Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa is een absolute aanrader voor koppels en families die houden van net dat ietsje meer. De kamers zijn zeer ruim en baden in het licht. Ook kun je gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen Grand Palladium White Island Resort & Spa.

In Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa zal je je geen moment vervelen. Het hotel heeft 2 ruime zwembaden met voldoende ligbedden en parasols voor iedereen. Er is een uitgebreid wellnesscenter tegen betaling en boogschieten, tennis, fitness en darts zijn gratis. Bovendien is er gratis wifi in het hele hotel.

In dit hotel word je echt verwend. Er is een buffetrestaurant met terras, 3 à-la-carterestaurants en een beachbar op het strand waar je zalig kan genieten van een drankje bij de ondergaande zon. Bovendien is dit hotel in all inclusive: alle maaltijden in buffetten, show-cooking, snacks en lokale en internationale (alcoholische) dranken tot 24h.

Ook de kinderen zullen zich hier volop amuseren: er is een apart kinderbad, een speeltuin, de 'Lisy Club' en 'Junior Club Back & White'.

Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa is vlak aan het strand gelegen, op slechts 700 m van het centrum van Playa d'en Bossa.


Accommodatiecode: 19214

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • direct aan het strand bij het natuurgebied Ses Salines
  • ca. 700 m van het centrum van Playa d'en Bossa
  • ca. 6 km van Ibiza-centrum
  • ca. 4 km van de luchthaven van Ibiza

Meer informatie

Kamertypes

Kamer 1

Vertrekdagen & PrijzenReviews Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa