Panoramic

Spanje, Ibiza, Ibiza-stad

Panoramic
Panoramic
Panoramic
Panoramic
Panoramic
Panoramic
Panoramic
Panoramic

Jouw verblijf in Panoramic

Bekijk kaart

Groot complex dat uit 3 aparte gebouwen bestaat, gelegen in het centrum van Figueretas, 600 m van het strand en ongeveer 1,5 km van de oude stad van Ibiza.

Faciliteiten


Groot complex dat uit 3 aparte gebouwen bestaat (Luxmar, Panoramic & Tropical Gardens). De Panoramic is een appartementen complex dat in het centrum van Figueretas ligt, 600 m van het strand, ongeveer 10 minuten loopafstand naar de haven en ongeveer 1,5 km van het stadscentrum met restaurants, bars en nachtclubs.De complex faciliteiten bestaan uit receptie, restaurant, bar, zwembad, kinderzwembad, bagagekamer en internet. De studio's beschikken over badkamer (bad/douche), kitchenette, koelkast, TV, telefoon, A/C en balkon.Belangrijk: Check in moet gedaan worden in Luxamar apartments.

Sommige van de voorzieningen (zoals bar, restaurant...) liggen in Luxamar Apartments (naast Panoramic Apartments gelegen).Adres: C/ Ramon Muntaner 82,

07800 Figueretas, Ibiza, Spanje

Bijzonderheden

Reisdocumenten

Je kunt met je paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Spanje reizen.

Praktische informatie

Eco-tax

De regionale regering van de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera) heeft een eco-tax ingevoerd om op deze manier het toerisme duurzaam te reguleren. Deze eco-tax moet ter plaatse aan de accommodatie betaald worden en varieert van ca. € 0,50 – 4,00 per persoon per dag, afhankelijk van de categorie van de geboekte accommodatie. Deze tax geldt voor alle personen vanaf 16 jaar en vanaf de 9e dag geldt een korting van 50%.

Vlucht & Transfer

Excursies

Excursies

  • Eilandrondrit: 1 dag (ca. € 46). Maak kennis met het veelzijdige Ibiza: de witte dorpjes, de prachtige landschappen en de typische keuken.
  • Suncat: 1 dag (ca. € 73). Spendeer een dag op een luxe catamaran langs de kust van Ibiza en Formentera. Lunch, frisdranken, wijn en bier incl.
  • Magic Rock: 1 dag (ca. € 49). Ontdek de magische rots van Es Vedra per boot. Je kan er zwemmen in het kristalheldere water.

Mogelijke creditcards: Visa Card en Mastercard.

Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

KamertypesVertrekdagen & PrijzenReviews Panoramic