Jouw verblijf in Hotel Club Cala Tarida

  • Uniek restaurant en bar in de vorm van een boot
  • Twee ruime zwembaden om in te relaxen
  • Gevarieerde animatie voor iedereen
Cala Tarida is 2 sterren hotel bestaande uit 4 losstaande gebouwen. Op slechts ca. 100 m van het hotel bevind zich het prachtig witte zandstrand en de azuurblauwe zee van Cala Tarida. Een bus transfer brengt je tevens naar de andere prachtige stranden van Ibiza.

Het hotel heeft 2 ruime zwembaden waarin je heerlijk kunt afkoelen. Uitgezwommen? Rust lekker uit op de Balinese bedden naast het zwembad of ga sporten in de fitness. Er zijn een tal van animatie activiteiten waaronder avondshows, poolparty’s en wekelijks een barbecue bij het zwembad. De kamers van hotel Cala Tarida zijn eenvoudig ingericht met comfortabele bedden en kunnen uitzicht bieden op zee.

In het buffetrestaurant kun je elke dag genieten van het ontbijt, lunch en diner. In de bar, die de vorm heeft van een oude, houten boot, kun je verscheidene drankjes, ijs en andere lekkernijen halen.

Ook voor kinderen is er in hotel Cala Tarida veel te doen. De animatieshows zijn voor jong en oud, ze kunnen zwemmen in het geïntegreerd kinderbad en heerlijk spelen en klimmen in de speeltuin. Ook is er voor hen een miniclub waar ze kunnen spelen met leeftijdsgenootjes.

Neem de bus transfer van ca. 30 minuten naar Ibiza-Stad waar je tal van restaurant, bars en winkels vind. Geniet van prachtige zonsondergangen op het strand of beoefen één van de vele watersporten, zoals parasailen of jetskiën. Hotel Cala Tarida biedt alles voor een onvergetelijke vakantie.


Accommodatiecode: 19164

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • centraal gelegen
  • ca. 100 m van het zandstrand
  • ca. 20 km van Ibiza-Stad
  • ca. 20 km van de luchthaven van Ibiza

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.